Szyba przednia - z paskiem czy bez?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Którą opcję polecacie - z paskiem na górze czy bez? Szyba zielona bez paska kosztuje z wymianą 380 zł, a z paskiem 420. Nie mam porównania, więc zapytam Was co byście polecili
Dzięki
Którą opcję polecacie - z paskiem na górze czy bez? Szyba zielona bez paska kosztuje z wymianą 380 zł, a z paskiem 420. Nie mam porównania, więc zapytam Was co byście polecili
Dzięki
-
- ->|<-
Z paskiem zdecydowanie, trochę zasłoni słońca i będzie jak ORI, o wiele lepiej wygląda. Firmy polecane to: Saint-Gobain lub Pilkington - pierwszy montaż.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
W sumie nie mam porównania... daje coś faktycznie ten pasek? W sumie i tak jak słońce świeci w twarz to się przeciwsłonecznik opuszcza
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Pewnie że z paskiem, tydzień temu wymieniałem szybę, chciałem z paskiem a wkleili mi bez za tydzień jadę na kolejną wymianę. W busie sam sobie pasek zrobiłem folią i jest gitara. Jak kupując auto nie mamy paska to pal licho...ale jak wymieniać szybę to nie wyobrażam sobie aby wstawić bez paska.
No tak tylko pytałem o Pilkingtona, a koleś mi powiedział że wersja z paskiem ma taki szarawy paseczek ledwo widoczny, więc jak to ma być dla zasady tylko to lipa :/ Bo i tak i tak przepuści promienie... no chyba, że inny w tym sens?
mgralien, Szarawy --- ale wiele daje Sprawdzone - uwierz
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
No i w końcu zdecydowałem się bez paska. Powiem tak... spojrzałem na słońce przez szarawy pasek na oryginalnej szybie i mnie oślepiło tak samo, jak przez inny fragment szyby. Będzie więcej słońca to się okaże czy to dobry wybór
Ehh gdyby nie kamień to nie byłoby takich problemów
Dzięki za porady
Ehh gdyby nie kamień to nie byłoby takich problemów
Dzięki za porady