Kolorystyka: biały środek, obręcz w kolorze auta.
SP7 SC

czy może

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ruska podróbka felgi z ałdi R8Pietiapk1 pisze:Mi osobiście podobała się felga jaką miałeś w 6-tce.
Co to było w ramach przypomnienia?
Kondziu, BBS-y widzę na każdym golfie. Sorki, ale nie mam instynktu stadnego, choć może i te starsze modele są ładneKonradzikIV pisze:jedno i drugie dla mnie kupa do tego auta
Fajne, ale byłby problem, żeby podejść z nimi bez dystansów. U mnie dystanse odpadają, za duże ryzyko uwalenia śrub.dunios pisze:model na który choruje od jakiegoś czasu RS-GT
nie masz instynktu a jeździsz golfemzlos pisze:Kondziu, BBS-y widzę na każdym golfie. Sorki, ale nie mam instynktu stadnego, choć może i te starsze modele są ładne
kurde masz mega pomodzone auto a nie chcesz dystansów jakby to było nie wiadomo co, na pewno masz tam większe druty gdzieniegdzieFajne, ale byłby problem, żeby podejść z nimi bez dystansów. U mnie dystanse odpadają, za duże ryzyko uwalenia śrub.
Faktycznie niskie ET, ehhhzlos pisze:Fajne, ale byłby problem, żeby podejść z nimi bez dystansów. U mnie dystanse odpadają, za duże ryzyko uwalenia śrub.dunios pisze:model na który choruje od jakiegoś czasu RS-GT
Na rynku są dziesiątki tysięcy felg i jakoś nie dociera do mnie, że do mojego auta pasuje tylko kilka modeli - bo do innych pasowałoKonradzikIV pisze:nie masz instynktu a jeździsz golfem dziwne
Houston, masz problemKonradzikIV pisze:kurde masz mega pomodzone auto a nie chcesz dystansów jakby to było nie wiadomo co, na pewno masz tam większe druty gdzieniegdzie
19" nie boli, i tak zmieniam gumy.dunios pisze:Podrzucę jeszcze jedną propozycje z tym że 19 cali
BBS 861zlos pisze:19" nie boli, i tak zmieniam gumy.
Co to za firma/model?
Co tu się dziejeKonradzikIV pisze:Gluszcz gdzie jesteś powiedz mu co myślisz bo coś czuje że nie mam siły przebicia samemu
zlos pisze: KonradzikIV napisał(a):kurde masz mega pomodzone auto a nie chcesz dystansów jakby to było nie wiadomo co, na pewno masz tam większe druty gdzieniegdzie
Houston, masz problem
Nie, nie mam nigdzie w aucie ani skrawka drutu.
Dlatego też nie będę mieć dystansów, urwane koło przy próbie 0-300 oznacza dla mnie znaczącą sztywność ciała i obcowanie z robaczkami. Dzięki![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości