Kabel od radia do czego ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kabel od radia do czego ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Mam taki mały problem.
Posiadam CD Alpine mam je podłączone i wszystko dobrze gra, z Alpinki wychodzi mi jeden kabelek niebieski z białym paskiem ten kabelek ma nazwe REMO nie jest on nigdzie podłączony wiecie może do czego moge go podłączyć i co on ma za zadanie !!!!!
Posiadam CD Alpine mam je podłączone i wszystko dobrze gra, z Alpinki wychodzi mi jeden kabelek niebieski z białym paskiem ten kabelek ma nazwe REMO nie jest on nigdzie podłączony wiecie może do czego moge go podłączyć i co on ma za zadanie !!!!!
- Sebos
- سثلاخخ
- Kontakt:
zarowno do anteny jak i do wzbudzania wzmacniacza, podlacza sie pod ten sam kabelek 

------------------------------
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
--- VWGOLF SQUAD MAZOWSZE ---
www.vwgolf.waw.pl
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
--- VWGOLF SQUAD MAZOWSZE ---
www.vwgolf.waw.pl
Obecnie wszystkie radioodbiorniki maja te same kolory przewodów i są juz znormalizowane gniazdka i wtyki które można zakupic w sklapach radiowo telewizyjnych. Ostatnio zakupiłem soniacza z CD MP 3
z instrukcja po polsku. Jest tez schemat z podaniem kolorów przewodów i do czego służą. Jeżeli potrzebny ten schemacik mogę przesłac na maila.
Przewód niebieski z białym paskiem służy do zasilania dodatkowego wzmacniacza a przewód jasnoniebieski do zasilania anteny
z instrukcja po polsku. Jest tez schemat z podaniem kolorów przewodów i do czego służą. Jeżeli potrzebny ten schemacik mogę przesłac na maila.
Przewód niebieski z białym paskiem służy do zasilania dodatkowego wzmacniacza a przewód jasnoniebieski do zasilania anteny