Zauważyłem że rura ta wchodzi w spoiler zderzaka, ale tam nie ma żadnego otworu. Jest on zaślepiony, więc jak to działa bo nie rozumiem?

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
na pewno kratkę mam właściwą bo sprawdziłem w etce po numerze i się zgadza (1J0853665C - Diesel 110KW). Poza tym do tej kratki nie ma szans żeby ta rura dochodziła bo jest za krótka i zbyt sztywna żeby ja tak wygiąć do góry, więc zdecydowanie odpada.Sztomel pisze:Z pewnością nie chodzi o dolny spojler zderzaka przedniego tylko o zderzak przedni a tam zamiast otwartego wlotu masz zaślepioną kratkę wlotu powietrza to znaczy, że ktoś założył złą i trzeba założyć kratkę z otworami
Sztomel tak jak zostało już napisane, ten kanał powietrzny podpinany jest do dokładki zderzaka.Sztomel pisze:Z pewnością nie chodzi o dolny spojler zderzaka przedniego tylko o zderzak przedni a tam zamiast otwartego wlotu masz zaślepioną kratkę wlotu powietrza to znaczy, że ktoś założył złą i trzeba założyć kratkę z otworami (w silnikach benzynowych czy zwykłych TDI lewa kratka jest zaślepiona więc szukaj z otworami) bo na darmo nikt tam dolotu powietrza nie doprowadził.
Bo to tacy fachowcywron pisze: Pytanie czemu nie zrobili tego od razu panowie fachowcy z aso?
szczyku strona lewa ok. 92zł (1J0 825 319), strona prawa ok. 120zł (1J0 825 320).szczyku pisze:ile kosztuje ten kanal powietrzny w aso?
Kamel pisze:szczyku strona lewa ok. 92zł (1J0 825 319), strona prawa ok. 120zł (1J0 825 320).szczyku pisze:ile kosztuje ten kanal powietrzny w aso?
Do prawego jest jeszcze druga część ok. 120zł (1J0 825 324) i uchwyt ok. 20zł (1J0 825 266).
W sumie są 3 elementy, lewy zapodający powietrze od razu na skrzynię i prawy z dodatkowym tunelem.
No i oczywiście do tego wszystkiego potrzebne są boczne osłony silnika z otworami na te kanały.
Elementy 5-8:
a ten po co?Kamel pisze:prawy z dodatkowym tunelem
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 50 gości