Słuchajcie co jest z moim licznikiem od jakiegoś czasu ma jakieś dziwne zachwiania... Po odpaleniu zaczyna pokazywać prędkość dopiero po kilku do kilkudziesięciu kilometrów, a tak to leży wskazówka jakbym w ogóle nie jechał... Podziała zostawię go zgaszonego na 15-20minut i powtórka z rozrywki co z nim jest??
Problem z prędkościomierzem 1.8 ABS
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Michal1188
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
masz czujnik czyli impulsator w skrzyni biegów z wtyczką na 3 kable, kable biegną poprzez skrzynkę bezpieczników do licznika. Czyli zacznij od sprawdzenia wtyczki i kabli przy skrzyni , a potem podmieniasz na próbę na szrocie licznik albo impulsator. Może niezbyt fachowo to brzmi ale tak jest najszybciej i najprościej. bo tych liczników wszędzie od metra leży.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Michal1188
- Nowicjusz
Zauważyłem że jest ich od groma bo ostatnio na złomie po aparat zapłonowy byłem, to liczników na pęczki a z Aparatem mieli problem...
Zajrzę tak jak mówisz Dzięki za pomoc. napisze jak dalej będzie lipa
Zajrzę tak jak mówisz Dzięki za pomoc. napisze jak dalej będzie lipa
Rura, Kita, Ogień, Dym i czarne chmury, CB-radio i do przodu!!
- sebastianc1989
- Mały gagatek
Kolego jak by co to mam w domu na sprzedaż licznik ładny działający srebrnymi tarczkami z wersji Roling Stone.
- Michal1188
- Nowicjusz
w Wersji Roling Stone nie ma oznaczeń do MFA ale dzięki za propozycję
Rura, Kita, Ogień, Dym i czarne chmury, CB-radio i do przodu!!