Czy w golfiku tak jest bo mi sie wydaje ze ja mam cos porypane
W sumie to nie przeszkadza ale chcialbym wiedzieć

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie bardzo. Postojowe powinny zapalać się na RAZ i bez kluczyka. Jeśli pstrykniesz dwa razy powinny świecić mijania lub drogowe ( krótkie, lub długie),z włączonym zapłonem to zależy od "pstryknięcia" przełącznikiem pod kierownicą.a po wyłączeniu zapłonu - postojowe.adam-gda pisze:Masz racje nie powinno byc tak postojowe powinny sie zalanczac po przekreceniu kluczyka i na raz swiatel
Bo jak pociągasz manetke Tak zeby np mrugnąć swiatłami to mrugasz wtedy długimi i krutkimi naraz !! Stan sobie blisko ściany i włacz światła zobaczysz jaki wzór (na ścianie) daja krótie a jaki daja długie osobno Sproboj przytrzymać długie (nie przełączyć ale przytrzymać ) to zobaczysz oba wzory na ścianie :PPOlaf pisze:ale mam małe pytanie do Was : wczoraj jechałem i przez jakiś czas miałem włączone długie vel drogowe i gdy je chciałem włączyć lub wyłączyć i dociskałem manetkę do końca tzn najbardziej do siebie to światła były ciut jaśniejsze tak jakby jeszcze postojówka świeciła, sam nie wiem co to mogło byc,ale fakt faktem, ze normlanie jak były długie włączone to tak sobie świetciły a jak docisnałem manetkę to nieco jasniej Co to może być
Mnie wyszedł zero złotych zero groszy :PP Przekaźniki znalezlem w garazu i wszystkie kable tez co mi było potrzebaOlaf pisze:No właśnie ile tak na gotow wychodza przekaźniki
Tak tez mi sie wydaje tylko ze u mnie jeste tak:inek01 pisze:Swiatla postojowe powinny swiecic sie:
Bez zaplonu w pozycji:
1. Postojowe
2. Mijania
Z zaplonem w pozycji:
1. Postojowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 90 gości