Subwoofer w fabrycznych miejscach tył GOLF IV 3D
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam , zastanawiałem się ostatnio jak zdejmowałem tylne boczki tam gdzie są fabryczne miejsca na głośniki czy nie dało by się tam jakiś 2 głośników basowych założyć. Otóż zauważyłem że jest tam sporo miejsca , i można by wcisnąć jakąś skrzynię bądź zrobić taką ścianę aby głośnik pracował w szczelnej obudowie. Może to i więcej zachodu niż z subwooferem w bagażniku , ale wiadomo , bagażnik zawsze jest potrzebny . Czy ktoś z was próbował coś kombinować z tymi fabrycznymi miejscami na głośniki ? Bo bez przeróbek to nie widzę sensu tam coś pakować.
pod głośnik basowy jak np w skrzyniach to skrzynia jest wyliczona itp a tutaj to kiepski pomysł lepiej jakąś niedużo skrzynie do bagażnika.
Mój Mk4 =====> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=472504
A czy ktoś inwestował w dystanse 200mm do przednich drzwi ?
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Nie kombinuj, jak koń pod górkę, subwoofera nic nie zastąpi.
Hertz ES200 siedzi w bagażniku Tylko chciałbym po prostu wykorzystać fabryczne miejsca jak najlepiej sie da.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
To, co daje fabryka, nie zawsze jest dobre. Jak masz już suba, to nie kombinuj, tylko dopieszczaj.