Polka pod kierownica
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Polka pod kierownica
Witam, dosc nietypowe pytanie, posiadam VW Bore i mam polke pod kierownica jak na zdjeciu. denerwujemnie ona, bo trzeba duzo rozkrecac i jest w 3 elementach. Czy jest mozliwosc na zmiane jej na inny typ? taki jak w Golfie?
(\X/)
Re: Polka pod kierownica
Faktycznie
Te osłony są standardowe i dla Bory i dla Golfa.takos pisze:dosc nietypowe pytanie
A po co to odkręcać przecież na co dzień nie trzeba grzebać przy kolumnie kierowniczej czy przy skrzynkach przekaźników?takos pisze:denerwujemnie ona, bo trzeba duzo rozkrecac i jest w 3 elementach
Polka pod kierownica
No i widzisz, wymadrzyles sie, powiedziales pare madrych rzeczy, ale nic co by mnie interesowalo. nie odpowiedziales na moje pytanie.
Chce ta druga polke i juz a zeby nie bylo wiecej takich pytan, to napisze ze ta druga polka ma schowek na np. gazete.
Chce ta druga polke i juz a zeby nie bylo wiecej takich pytan, to napisze ze ta druga polka ma schowek na np. gazete.
(\X/)
Polka pod kierownica
czytać ze zrozumieniemtakos pisze:nie odpowiedziales na moje pytanie
Nie występuje z półką.markus420 pisze:Te osłony są standardowe i dla Bory i dla Golfa.
Jak chcesz taką na gazete, to poszukaj od paska i sobie przyklej.
nie miałem wcale takiego zamiarutakos pisze:wymadrzyles sie
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Polka pod kierownica
a jaki typ jest w Golfie ?? Bo moim zdaniem taki sam...takos pisze:Czy jest mozliwosc na zmiane jej na inny typ? taki jak w Golfie?
Polka pod kierownica
Nigdy takiej w mk4 nie byłotakos pisze:Chce ta druga polke i juz a zeby nie bylo wiecej takich pytan, to napisze ze ta druga polka ma schowek na np. gazete.
Trochę grzeczniej na przyszłość - kolega Ci odpowiedział, a Ty jeszcze z pretensjamitakos pisze:No i widzisz, wymadrzyles sie, powiedziales pare madrych rzeczy, ale nic co by mnie interesowalo. nie odpowiedziales na moje pytanie.