SKRADZIONO zderzak GOLF MK2 GTI
Moderator: VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
W nocy z 16-17.06 w Dąbrowie Górniczej przy ulicy Legionów Polskich skradziono przedni zderzak z tego auta. Złodziejem jest jakiś kretyn, który najprawdopodobniej rozbił auto i kompletuje części bo w Sosnowcu na Środuli tej samej nocy ukradł przednią szybę z MK2. Jeśli ktoś widział w Dąbrowie, Sosnowcu, Będzinie rozbitą dwóje lub ma jakiekolwiek info dajcie znać.
Jak można ukraść zderzak z auta ? nie rozumiem takich ludzi, a co dopiero szybę
Jak to mówi Ferdek Kiepski: " Są na tym świecie rzeczy, o których się fizjologom nie śniło". Dużo jeżdżę po Sosnowcu więc rozejrzę się tu i ówdzie.
- barteko007
- Nowicjusz
mojemu kumplowi kilka lat temu z mk2 gti w nocy ukradli grilla i tylny zderzak. zaczepy połamali i pewnie zderzak na wkręty mocowali do swojego. tragedia
GOLF save the Queen :)
Mi ostatnio w nocy chcieli ukraść dokładkę zderzaka z mk4 rano wychodzę a dokładka w połowie wyjęta tylko środkiem się trzymała a dzień wcześniej myłem samochód i czyściłem ta dokładkę i było wszystko OK. Jakieś 2 miechy temu mojemu tacie ze skody fabii w nocy znikneły tablice rejestracyjne ale o dziwo policja je znalazła.
Mój Mk4 =====> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=472504