Koledzy, mam taki problem, a mianowicie: Jak w zegarku cyfrowym w Golfie II zmienić format wyświetlania godziny na 24-godzinny?
Podłączyłem nowy licznik z obrotomierzem, na wyświetlaczu pojawił się czas w formacie 24-godzinnym. Gdy chcę ustawic prawidłową godzinę, mam do dyspozycji jedynie format 12-godzinny. Obok zegarka są 2 guziczki - jeden od przestawiania godzin, drugi - minut. Próbowałem różnych kombinacji, wciskania obydwu naraz...bezskutecznie.
Z góry dziękuję za pomoc
Zegarek cyfrowy Golf mk2 - format 24h
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Zegarek cyfrowy Golf mk2
Musisz posiadac licznik z indeksem 935 - prawdopodnie zly typ licznika
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Zegarek cyfrowy Golf mk2
ale indeks 935 odnosi się tylko do przełożenia prędkościomierza... ja mam wersję amerykańską w milach, i pomyślałbym, że się nie da ustawić 24-godz. formatu, ale zaraz po podłączeniu wyskoczyła mi godz. 16 z groszami.
Zegarek cyfrowy Golf mk2
Pewnie to..maruti pisze: ja mam wersję amerykańską w milach, i pomyślałbym, że się nie da ustawić 24-godz. formatu
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Zegarek cyfrowy Golf mk2
maruti, podepnij akumulator dokładni o północy bedziesz miał 24h , skoro mówisz, ze po podłączeniu masz taki tryb
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Zegarek cyfrowy Golf mk2 - format 24h
Problem w tym, że zegarek ma w sobie pamięć godziny po odłączeniu zasilania. Zresetowanie o północy też nic nie dało...
Także będę się musiał pogodzić z 12-godzinnym formatem Ale dzięki Panowie
Także będę się musiał pogodzić z 12-godzinnym formatem Ale dzięki Panowie