czujnik wstecznego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czujnik wstecznego
witam mam taki problem. otorz jak mi robili sprzeglo to cos chya naruszyli i mi ucieka olej ze skrzyni przez wlacznik wstecznego . z tego co zauwazylem to jak sie wyciagnie w tyczke to kapie ze srodka jakby przez piny??jest to mozliwe??? i czy jest sens probowac go klejic czy od razu nowy trzeba . a moze ktos we ile nowka kosztuje???
cena czujnika 15-25 zl .. moze ci zepsuli caly i ten bolec co chodzi wpadl do skrzyni bo 1 slysze zeby czujnikiem sie wylewalo.. predzej wybierakiem od biegow lub jak u mnie linka predkosciomierza.. ale czujnikiem 1 slysze.. ja tez musze wymienic czujnik bno mi raz dzial raz nie
koszt 15 zl
pzdr
koszt 15 zl
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
to normalne mi cieklo przez czujnik cisnienia oleju,nie klej i tak ci poleci predzej czy pozniej,mogli ci uszkodzic jak by ci czujnikiem walneli o podloge lub cos innego ale to malo prawdopodobne sam przyjzyj sie ze ciezko tam walnac chyba ze kluczem jak odkrecali lape mocujaca.a nie kupuj nowego bez starego w reku mimo ze podasz model itp.roznia sie dlugosciami stary w reke i dopiero do sklepu.
tyle ze mnie tylko to dziwi ze nie cieknie nigdzie wkolo tylko jak sciaglem wtyczke ztego gnizda i wszystko powycieralem to tak jakby ze srodka gniazda wyciekalo w kolo z tych pinow i nic tam pwkniete nie jest (blaszki dobrze sie trzymaja)MAPET pisze:cena czujnika 15-25 zl .. moze ci zepsuli caly i ten bolec co chodzi wpadl do skrzyni bo 1 slysze zeby czujnikiem sie wylewalo.. predzej wybierakiem od biegow lub jak u mnie linka predkosciomierza.. ale czujnikiem 1 slysze.. ja tez musze wymienic czujnik bno mi raz dzial raz nie
czujik juz wczesniej przed robota byl z oleju ale nie kapalo , chyba teraz jak poruszyli to zaczelo kakretnie:(