Kontrolka oleju + brzyczek ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka oleju + brzyczek ???
Witam ! Otóż mam do czynienia z święcą kontrolka oleju oraz brzyczkiem :-/ a dzieje to sie wówczas wtedy gdy jade gdzies tak powyżej 150 km/h i gdy silnik schodzi na wolne obroty to przeważnie siwueci mi sie kontrolka i coś brzyczy ? Co to może być ?? Czyżbu czekał mnie jakiś wydatek ????
no to mamy zakłady . Postawiłem na olej bo uwalony czujnik ćwierkał by i świecił cały czas. Tymczasem wygląda to tak jakby po ostzrejszej jeździe olej łapał wysoką temp. i robi się rzadki, stąd brak ciśnienia. Nie twierdzę, że tak jest na pewno.guti pisze:a ja nadal obstawiam ze czujnik do wymiany:)
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no to przyjmuje zaklady o piffo jak na ta pogode to w sam raz , gorzej bedzie jak wszystko bedzie uwalone skrzynka to bedzie mało
ja mialem inaczej, bo rozebralem auto i wsadzilem inny czujnik zamiast olejowego bo identycznie wygladal i akurat pasował, cwierkanie i miganie co jakis czas.Pozyjemy zobaczymy
ja mialem inaczej, bo rozebralem auto i wsadzilem inny czujnik zamiast olejowego bo identycznie wygladal i akurat pasował, cwierkanie i miganie co jakis czas.Pozyjemy zobaczymy
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!