Okrągłe kierunkowskazy i halogeny
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Jak w temacie co o tym myślicie? Z wykonaniem nie byłoby większego problemu, spawanie oryginalnych dziur po halogenach i kierunkach, wycięcie otworów na nowe okrągłe, (myślę o iluminatorach Helli albo coś okrągłego z BMW, kierunek mógłby być zrobiony z jakiegoś okrągłego halogena bez soczewki średnica ok 45mm) z jakąś tulejką ok 15 mm z dopasowanymi uchwytami. Wstępnie miałoby to tak wyglądać:
Spiesz się powoli!;)
Dla mnie brzydal, ale to kwestia gustu.
Ja bym dał halogeny w kratki zderzaka a kierunki zostawił jakie są.
Ja bym dał halogeny w kratki zderzaka a kierunki zostawił jakie są.
-
- Nowicjusz
Halogeny w kratke:-) znam dobrze temat, wyglada to dobrze tylko caly czas mnie nurtuje pytanie o kierunki, gdzie je ładnie zamaskować.
Ten patent na zdjeciu mi osobiście też se nie podoba, takie troche przekombinowane.
Ten patent na zdjeciu mi osobiście też se nie podoba, takie troche przekombinowane.
-
- Nowicjusz
Halogeny w kratke:-) znam dobrze temat, wyglada to dobrze tylko caly czas mnie nurtuje pytanie o kierunki, gdzie je ładnie zamaskować.
Tak może i racja ale jakby dać te halogeny okrągłe w kratki (te mniejsze, wejdą spokojnie) a kierunek zostawić jak jest (okrągły oczywiście) to nie zostanie się za dużo miejsca między kierunkiem a rejestracją? Może jeszcze jakieś pomysły na fajnie wykombinowany przód?
Spiesz się powoli!;)
A co powiecie na zaszpachlowanie otworów i zostawienie tylko takich małych, a w nie wpasować wąskie migacze z mk2?
MK3 ADZ->AGU
szpachla szybko odpadnie jak cos to musiałbyś zaspawać te otwory ;P
i jedynie niewielką warstwe szpachli na to ;P - poprostu ja zostawiłbym ori kierunki a z halogenów bym zaspawał widziałem gdzies taki setup i miłe dla oka to było ;D
i jedynie niewielką warstwe szpachli na to ;P - poprostu ja zostawiłbym ori kierunki a z halogenów bym zaspawał widziałem gdzies taki setup i miłe dla oka to było ;D
..Polo.. dobry pomysł tylko ja chce jeszcze okrągłe halogeny wstawić wielkości tak jak na obrazku...
Spiesz się powoli!;)
hmmm to wszystko zależy od sposobu roboty. można to zrobić na wiele sposobów;P
ja bym to całe zaspawał u fachowca i potem sam wyciął dziure te te okrągłe. i wtedy wyrównać szpachlówką;)
ja bym to całe zaspawał u fachowca i potem sam wyciął dziure te te okrągłe. i wtedy wyrównać szpachlówką;)
cała technologia jest mi znana i pewnie że jest najpierw zaspawać a później wyciąć i gładzić, chodzi mi o to że do góry posta napisane jest że przekombinowane itd...
Spiesz się powoli!;)
aha. rozumiem
P.S. jak mam ocenić ten cały projekt to podoba mi sie! Jest fajnie i ciekawie i przede wszystkim INACZEJ! Golf będzie sie wyróżniał.
P.S. jak mam ocenić ten cały projekt to podoba mi sie! Jest fajnie i ciekawie i przede wszystkim INACZEJ! Golf będzie sie wyróżniał.