jakie radyjko najlepiej deck
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
jakie radyjko najlepiej deck
witam.chce zakupic radyjko do mego gofera,mam juz wzmacniacz boschmena z8529 sinuslive165 i skrzynke z pionkiem tsw121spl ale radyjko mam do bani i chce kupic najlepiej decka szkoda kasy na koncowki skoro jest wzmacniacz kwote mam niewielka bo ok 500-600zl cos polecacie slucham glownie to co mlodzi ludzie sluchaja(choc juz mam 34lata:( )
-
- Nowicjusz
wiem ze najlatwiej jest napisac zebys dozbieral no ale... dozbieraj ze 200zl i kup np uzywanego pioneera deh-p7700mp. bardzo dobre radyjko. mozna je super wysterowacpod wzmacholem. do tego jest wygodne w obsludze i ladne
na prawde warto do niego dolozyc te kilka(set) zlotych
jedyny minus - raczej nie jest demonem predkoscic w przewijaniu kawalkow: i trackow i mp3
na prawde warto do niego dolozyc te kilka(set) zlotych
jedyny minus - raczej nie jest demonem predkoscic w przewijaniu kawalkow: i trackow i mp3
-
- Nowicjusz
prawda jest taka ze ja bede polecal Pioneera a Łuki Alpine'a a Ty bedziesz sie cieszyl i z jednego i z drugiego bo roznice zobaczysz na pewno spora. a odnosnie decka to zazwyczaj decki wlasnie sa drogie bo to sa modele bardzo wysokie czego najlepszym przykladem jest Alpine F#1 albo Pioneer (nie pamietam jaki model) taki sliczny w aluminium panel caly ktory tez byl cholernie drogi.
a jeszcze inna sprawa ze jak sie postarasz to i 7700 dobrze kupisz
ja np za swoje nowe dalem 750zl i nie wkrecam jak pomysli pewnie wielu i jak Boga kocham nie jest kradzione.
a ostatnio np dobry znajomy sprzedawal uzywane za 680zl w ladnym stanie.
szukac trzeba ofert - same sie nie znajda
a jeszcze inna sprawa ze jak sie postarasz to i 7700 dobrze kupisz
ja np za swoje nowe dalem 750zl i nie wkrecam jak pomysli pewnie wielu i jak Boga kocham nie jest kradzione.
a ostatnio np dobry znajomy sprzedawal uzywane za 680zl w ladnym stanie.
szukac trzeba ofert - same sie nie znajda