Audi A4 problem z climatronicem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam mały problem z climatronicem w audi A4, polega na tym, że czasami nie grzeje tak jak powinno, np mam ustawione na 25 stopni, a grzeje b. słabo, praktycznie wcale nie daje ciepłego powietrza, na drugi dzień wszystko jest w normie i ładnie grzeje, jak mógłbym sprawdzić gdzie leży przyczyna tej awarii? vagiem? Bardzo proszę o pomoc, jeżeli napisałem post w złym miejscu to proszę o przeniesienie. Pozdrawiam.
Mam mały problem z climatronicem w audi A4, polega na tym, że czasami nie grzeje tak jak powinno, np mam ustawione na 25 stopni, a grzeje b. słabo, praktycznie wcale nie daje ciepłego powietrza, na drugi dzień wszystko jest w normie i ładnie grzeje, jak mógłbym sprawdzić gdzie leży przyczyna tej awarii? vagiem? Bardzo proszę o pomoc, jeżeli napisałem post w złym miejscu to proszę o przeniesienie. Pozdrawiam.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
poszukaj o samodiagnozie climatronica...albo VAG i sprawdzenie błędów
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Caly czas wieje z ta sama sila?
Moze czas wymienic filtr lub pzycina sie klapa zimne/cieple.
Moze czas wymienic filtr lub pzycina sie klapa zimne/cieple.
Cały czas wieje tak samo, problem jest z temperaturą, więc jak mówisz to może wina klapy ciepłe/zimne
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
przy diagnostyce powinno wywalić błąd silniczka tej klapkiseefieber pisze:może wina klapy ciepłe/zimne