Witam
Mam problem z moim silniczkiem PG otóz, jak rano go chce odpalic to musze dodac mu gazu zeby zaczal działac, odpala na pykniecie, tyle ze musi byc dodany lekko gaz. Na zimnym po odpaleniu nie chce za bardzo trzymac obrotów, na samym poczatku moze nawet zgasnac, lecz po chwili juz tylko troche mu faluja obroty a jak sie nagrzeje to chodzi idealnie. Działa tak cały czas, jak go wylacze ciepłego i odpale po ok 15-30minutach to odpala bez gazu na pykniecie tyle ze mu faluja obroty. Co to moze byc, świece odpadaja bo je wymieniłem?? prosze o pomoc posiadaczy tych silniczków i jakby ktos miał to o schemat elektryki do niego bo musze cos sprawdzic, dzieki. Pozdrawiam.
<mk2> PG, problem z obrotami i odpalaniem na zimnym.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
na moj gust siada czujnik zamknietej przepustnicy.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
hmm.. obczaje sobie to zaraz dzieki za podpowiedz.
[ Dodano: Wto Kwi 18, 2006 17:35 ]
aha jeszcze jedno, tez do znawców, cos mi zaczyna napierdalac w silniku, tu link do film z moim autem: www.g40.republika.pl/mk3PG.wmv a tu jakis mk1 z takim samym dzwiekiem www.g40.republika.pl/falko_golf_g60_sound.wmv , co to napierdala, panewki? sworznie tłokowe? a moze tylko łozysko oporowe. Pozdro
[ Dodano: Wto Kwi 18, 2006 17:35 ]
aha jeszcze jedno, tez do znawców, cos mi zaczyna napierdalac w silniku, tu link do film z moim autem: www.g40.republika.pl/mk3PG.wmv a tu jakis mk1 z takim samym dzwiekiem www.g40.republika.pl/falko_golf_g60_sound.wmv , co to napierdala, panewki? sworznie tłokowe? a moze tylko łozysko oporowe. Pozdro
katowanie na śniadanie:)