Witam,
Mam taki problem z moją Borą.
Wymieniałem żarówkę w bagażniku na Led. Lampka świeci ok. Jednakże otwierając jakiekolwiek drzwi zamek bagażnika odskakuje.
Bez lampki to samo. Ze zwykłą żarówką to samo tylko ze żarówka nie świeci. W środku wszystkie też nie świecą.
Gdy otworzy się drzwi a bagażnik się otworzy, żarówka sygnalizująca że samochód został zamknięty miga a z deski rozdzielczej słychać tykanie.
Bezpiecznik (z tych większych) wymieniony na inny nie dale żadnego efektu.
Podejrzewam że to przez tą głupią diodę. Prawdopodobnie ona zrobiła jakieś zwarcie.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Bora Central wariuje. Bagażnik sam się otwiera.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
i masz rację - odłącz aku, podłącz - powinien się ustabilizować. Jak nie pomoże kasuj błędy vagiemmati0507 pisze:Podejrzewam że to przez tą głupią diodę
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

grg474, Odłączenie akumulatora nic nie pomaga. Vaga nie mam. Także narzazie nic w tym kierunku nie wymyślę. A bezpiecznikami może coś?
no przecież to tak samo jak odłączyć akumati0507 pisze:A bezpiecznikami może coś?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

- yank
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
sprawdź też mikrostyk bagażnika czasami on równiez "wariuje" i stad kłopoty
yank,Zapomniałem dodać ze samochód ledwo co wrócił od blacharza. Ktoś mi wjechał na pasach od tyłu. Była zmieniana Klapa. Ale czy instalacja, siłowniki, zamki to tego nie wiem.
Moje tutaj leży źródło problemu? W poniedziałek będzie z tym działać.
Pozdro
Moje tutaj leży źródło problemu? W poniedziałek będzie z tym działać.
Pozdro