Witam urwała mi się gałka od przełącznika lusterek, chcę wymienić ją ale mam problem otóż mój co mam w aucie ma literki L R i po środku jest 0
I wszędzie gdzie się pytałem na miejscu 0 mają symbol od ogrzewania lusterek
W moim aucie natomiast ogrzewanie lusterek uruchamiane jest razem z ogrzewaniem tylnej szyby ..
Czy tamten przełącznik będzie pasować i czy nie namiesza nic mi w aucie??
Przełącznik lusterek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
Przełącznik lusterek
możesz nawet dać z symbolem zamykania luster - wszystko będzie działać jak przed awariądominik88.22 pisze:Czy tamten przełącznik będzie pasować i czy nie namiesza nic mi w aucie??
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Użytkownik
Re: Przełącznik lusterek
Aha czyli będzie wszystko grać??
Ten przełącznik trzeba poprostu wyciągnąć i sam wyskoczy z gniazda a nowy wystarczy wcisnąć czy należy na coś uważać przy montażu??
Ten przełącznik trzeba poprostu wyciągnąć i sam wyskoczy z gniazda a nowy wystarczy wcisnąć czy należy na coś uważać przy montażu??
Przełącznik lusterek
hmm o ile pamiętam to trzeba zdjać tapicerkę drzwi żeby go wymontowaćdominik88.22 pisze:Ten przełącznik trzeba poprostu wyciągnąć i sam wyskoczy z gniazda a nowy wystarczy wcisnąć czy należy na coś uważać przy montażu??
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Re: Przełącznik lusterek
Witam wlasnie chcialem dzis sie zabrac za ten przelacznik po urwaniu dzoja. Mozna jakies informacje jak to zrobic ? mysle ze autor postu juz wymienil to a chcialbym nie zepsuc nic.grg474 pisze:hmm o ile pamiętam to trzeba zdjać tapicerkę drzwi żeby go wymontowaćdominik88.22 pisze:Ten przełącznik trzeba poprostu wyciągnąć i sam wyskoczy z gniazda a nowy wystarczy wcisnąć czy należy na coś uważać przy montażu??
Bayern ist Meister