mk 3 problem z zawieszeniem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
grzechu2410nn
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

mk 3 problem z zawieszeniem

Post autor: grzechu2410nn » sob kwie 15, 2006 21:12

Witam mam mały problem z zawieszeniem . Chodzi o to ze tylne zawieszenie jakby skrzypało co da sie z tym zrobic ... nasmarować ?? czym gdzie moze jakiś opis da sie wogule coś z tym zrobić . i jeszcze jedno z mojego przedniego legego koła albo jego okolić wydobywa sie dziwęk jak by ctukotającej "blachy" jes tak gdzy jeżdze po bruku . nie nażekał bym na to ale w moim mieście jest mnustwo tego cholerstwa .moje zawieszenie jesst spotrowe -60 :grin:

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » sob kwie 15, 2006 21:16

umnie stukala oslona tarczy hamulcowej pomoglo wywalenie jej.a co do skrzypienia hmmm to na kanal a koledzy niech skacza w aucie moze zlokalizujesz.

Awatar użytkownika
stonefree
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: stonefree » sob kwie 15, 2006 23:59

Co do przodu,to nie są przypadkiem gruchajace klocki hamulcowe?Natomiast co do tyłu, jeden klient niech buja samochodem przez otwarty bagażnik, a drugi na dole posłucha jak mówi piotr2?

kupszczelisty
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
Kontakt:

Post autor: kupszczelisty » ndz kwie 16, 2006 13:06

może piszczą te poduszki gumowe na których się opiera amortyzator, w bagażniku może podokręcaj nakrętki od górnego mocowania amorów

Awatar użytkownika
ddChavez
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: ddChavez » ndz sie 06, 2006 13:11

Mam podobny problem jak kolega ale trzeszczenie dobiega z przedniego zawieszenia z lewej strony. Stalo sie to po tym jak zaliczylem dziure zalana woda w nocy. Wyjezdzalem ze stacji benzynowej i toczylem sie moze 5km/h na godzine i nagle uslyszalem huk. Dziura nie byla szeroka a ja akurat musialem w nia trafic :/ Teraz slychac z lewego przedniego zawieszenia trzeszczenie jakby stary tapczan sie sypal ;) i do tego sciaga lekko na lewo. Co to moze byc?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”