Witam
Mam okazje kupic kondensator crunch'a taki jak w temacie,kondek nigdy nie byl uzywany kupil go koles ale wkoncu nie zalozyl do auta,mozna jakos sprawdzic czy ten kondensator jest sprawny?
kondensator Crunch cr1000 cap
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
A na co Ci to ?? Żeby ładnie wyglądał w bagażniku i było się kolegom na co popatrzeć ?? Moim zdaniem do niczego więcej...
Hmm nie pytam czy mi jest potrzebny czy nie,pytam jak go sprawdzic,a co do przydatnosci kondensatora to akurat zdania sa podzielone...
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: kondensator Crunch cr1000 cap
Zrobisz jak zechcesz, jeżeli spodziewasz się poprawy grania, to nie łudź się, a jeżeli masz problemy z przygasającymi światłami, to proponuję zakupić gruby kabel (spawara, lub zasilający wzmacniacz i wymienić masy, a raczej zdublować stare, oczyścić, sprawdzić stan alternatora). Zresztą nic nie piszesz o żadnych problemach, więc co można założyć... że do ozdoby.
Kabel to akurat mam gruby,a sugruje sie tym ze znajomy dorzucil do swojego zestawu kondensator i faktycznie troche poprawilo jakosc dzwieku...
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: kondensator Crunch cr1000 cap
Ciekawi mnie ta poprawa, jak to zasilanie a nie tor audio, ale mniejsza o to... Kable masowe miałem na myśli, A nie zasilanie wzmacniacza. Masa aku - buda, i pozostałe przy silniku.