I nie interesuja mnie wypowiedzi nie ma sensu etc. gdyz szykuje sie do wiekszych przerobek a katalizator by psul efekt. Pozdrawiam
Sonda lambra
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sonda lambra
Drodzy koledzy. Mam problem. Pozbyłem sie katalizatora i poszukuje sposobu żeby oszukać 2 Sonde lambda (za katalizatorem). Auto to golf iv 1.6 16v.
I nie interesuja mnie wypowiedzi nie ma sensu etc. gdyz szykuje sie do wiekszych przerobek a katalizator by psul efekt. Pozdrawiam
- Pablo Corrado
- Forum Master

Sonda lambra
Jest opcja wstawienia takiej tulejki dystansowej na drugiej lambdzie, jak na foto poniżej, ale np u mnie to nie zdało egzaminu ( w MK4 2.0 AQY ).
Może to kwestia podatności silnika na taki rodzaj modyfikacji, nie wiem.
Są też wersje zakrzywione pod kątem prostym, ale ja ich nie próbowałem.

Może to kwestia podatności silnika na taki rodzaj modyfikacji, nie wiem.
Są też wersje zakrzywione pod kątem prostym, ale ja ich nie próbowałem.

Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sonda lambra
Na forach ludzie piszą o jakims emulatorze 2 sondy. Czy to zda egzamin trzeba by poczytać.
Sonda lambra
emulator zdaje egzamin bo podkladalem ale to sa za duze koszta
i kolejna puszka wiec nie chce