Co to oznacza ten dzwiek?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam od nie dawna mk4 i gdy jechalem komputer wydal taki odglos "ding"czy jak to nazwac i chyba cyfry od temp. Zewnetrznej migotaly kilka sec. Wskazywalo 4.0 celcjusza ale nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym odglosem
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
takie rzeczy w instrukcji obsługi auta są napisane
konkretnie o możliwości wystąpieniaOMEGA pisze:ostrzeżenie o gołoledzi
Re: Co to oznacza ten dzwiek?
No tak.byl znaczek sniegu i temp 4.0 migala czyli tak jak ja tez myslalem ze ostz. O warunkach atm. Dzieki za info
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
pika licznik jak jest 4st i jak zejdzie na 0 lub -
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Kontakt:
pika przy 4*...przy 0 czy niżej już nie...po piknięciu symbol śnieżynki jest przez cały czas dopóki temperatura nie wzrośnie do +6* - wtedy śnieżynka znika i przy spadku do +4* będzie ponowne piknięcie. Jak temperatura będzie oscylowała od +3 do +5* to piknięcia nie będzie przy spadku na +4*Johnatan pisze:pika licznik jak jest 4st i jak zejdzie na 0 lub -
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A czy jak temp. spada podczas jazdy z 7 do 2 to pika. a jak odpalisz furę przy -5 to zapika że już jest sporo poniżej 4 ?
- Qto
- _
- Kontakt:
pikaJohnatan pisze:A czy jak temp. spada podczas jazdy z 7 do 2 to pika
jeżeli gasiłeś auto i nie było symbolu śnieżynki to zapika, jak był to nieJohnatan pisze:a jak odpalisz furę przy -5 to zapika że już jest sporo poniżej 4 ?
gasisz auto przy tych +7*, +6* czy +5 - ważne żeby nie było symbolu śnieżynki...odpalasz jest <=4* to zapika
gasisz auto przy +3* (jest symbol śnieżynki)...odpalasz przy -5* to piknięcia nie będzie
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No to to mnie chyba zmyliło, sorrki za awanturęQto pisze:jeżeli gasiłeś auto i nie było symbolu śnieżynki to zapika,
Ja pierwszy raz jak to usłyszałem to myślałem, że zawału dostanę:)Johnatan pisze:No to to mnie chyba zmyliło, sorrki za awanturę
Jadę wczoraj kupionym autem, w nocy, w trasie, 300 km do domu a on do mnie PIIINGGG. Wtf sobie myślę. Później znowu Za trzecim razem gada zrozumiałem.
ciesz się że nie zagadał do ciebie typu "k..a zwolnij" - niestety ale wskazane jest czytać instrukcje
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Kontakt:
wielu zbędnych tematów nie byłoby na forum... ale prościej napisać posta niż przejrzeć instrukcję (nie pytać skąd wziąć)grg474 pisze:niestety ale wskazane jest czytać instrukcje
zamykam