Centralny zamek - problemy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mariuszbernacia
- Nowicjusz
Centralny zamek - problemy
Witam! Chciałem zacząć taki temacik ponieważ nie znalazłem podobnego a potrzebuję pomocy przy zamku centralnym. Posiadam w moim MK3 fabryczny central i do tej pory nie było z nim problemów ale ostatnio jakieś tydzień temu chciałem otworzyć auto i centralny nie zaskoczył. Próbowałem pare razy i nic. Myślełem że bezpiecznik wywaliło ale był dobry. Miałem już jechać do elektryka, ale z nienacka zaczą działać i działał przez tydzień aż do dziś. Znów przestał otwierać dzwi a mało tego jak jechałem to nagle zamkną mnie w sierodku i ciągle sie zamykał ale nie otwierał. musiałem wyjąć bezpiecznik zeby wysiąść. nie mogę teraz włożyć bezpiecznika bo boję się żę jak sie zamkie to będzie problem żęby go otworzyć, Co to może być?? miał możę ktoś coś podobnego?? POMOCY!!!
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zajżyj do bagażnika i zobacz, czy pompka czasem wody nie dostała... Często przypadłość po deszczu, że za tylną lampą uszczelka puszcza i woda dostaje sie do srodka...mariuszbernacia pisze:Witam! Chciałem zacząć taki temacik ponieważ nie znalazłem podobnego a potrzebuję pomocy przy zamku centralnym. Posiadam w moim MK3 fabryczny central i do tej pory nie było z nim problemów ale ostatnio jakieś tydzień temu chciałem otworzyć auto i centralny nie zaskoczył. Próbowałem pare razy i nic. Myślełem że bezpiecznik wywaliło ale był dobry. Miałem już jechać do elektryka, ale z nienacka zaczą działać i działał przez tydzień aż do dziś. Znów przestał otwierać dzwi a mało tego jak jechałem to nagle zamkną mnie w sierodku i ciągle sie zamykał ale nie otwierał. musiałem wyjąć bezpiecznik zeby wysiąść. nie mogę teraz włożyć bezpiecznika bo boję się żę jak sie zamkie to będzie problem żęby go otworzyć, Co to może być?? miał możę ktoś coś podobnego?? POMOCY!!!
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]