kat wtrysku-sprawdzilem i cos mi nie pasuje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
kat wtrysku-sprawdzilem i cos mi nie pasuje
Sprawdzilem vagiem kat wtrysku i jakos nie bardzo mi to pasuje. Czy to przeklamuje program czy rzeczywiscie tak moze byc. Dodam ze auto jezdzi normalnie. Co o tym wykresie myslicie? Powinien byc chyba w granicach 50 ??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam!
najlepszy by byl przy 90stopniach na 55 - moze tak byc jak masz miescisz sie w granicach komputer zrobi reszte. Powod Twojego kata... Kiedy zmieniales rozrzad?Bo po zmianie paska po 30tys. powinno sie sprawdzic napinacz i zaloze sie ze masz rozjechany napinacz czyli cechy na napinaczu ale to normalne i nie masz sie czym martwic! Poprostu popraw napinacz i ustaw kat jak nie wruci do normy i po sprawie
Pozdrawiam!
najlepszy by byl przy 90stopniach na 55 - moze tak byc jak masz miescisz sie w granicach komputer zrobi reszte. Powod Twojego kata... Kiedy zmieniales rozrzad?Bo po zmianie paska po 30tys. powinno sie sprawdzic napinacz i zaloze sie ze masz rozjechany napinacz czyli cechy na napinaczu ale to normalne i nie masz sie czym martwic! Poprostu popraw napinacz i ustaw kat jak nie wruci do normy i po sprawie
Pozdrawiam!
Jesli nie dawno zmieniales pasek to albo na nowo ustawic kat albo napnij na nowo napinacz bo napewno sie o pare milimetrow rozjechal. Pisalem z gosciem na gg co mial taki sam przypadek jak Ty kupil interfejsa za 100zl. byl ustawic na warsztat kat na profesionalnym sprzecie przyjechal do domu sprawdzil i bylo tak jak Ty masz - czyli musi to byc winna sprzetu,ale jesli sie miescisz w granicach to komputer sobie reszte sam zrobi.