Problem nie odpala
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Problem nie odpala
Chlopaki mam taki problem wsiadam do auta przekrecam kluczyk swieca kontrolki przekrecam dalej i nic przekaznika nie slychac,poczatkowo myslalem ze moze ta wtyczka na stacyjce ale nie jestem pewien.moze da rade mi ktos pomoc co sprawdzic i jak ???
Sebastian
- Paweł Marek
- V.I.P.
Problem nie odpala
przyłóż kawałkiem kabla tak żeby połączyć oba kable gruby i cienki przy rozruszniku , rozrusznik ma zastartowac ( Auto musi być na luzie bo cię przejedzie). Zastartuje - to winna stacyjka lub kabel z niej do rozrusznika czarno czerwony niedomaga. Nie zastartuje - to rozrusznik albo prądu brak
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
Problem nie odpala
witam mam problem z autkiem.posiadam diesel 1,9td wiec problem polega na tym ze chcialbym od samego poczatku pobawic sie z cala instalacja do uruchamiania mojego autka.prejrzec wszystkie kostki wlacznie ze swiecami zarowymi.czasami mialem problem odpaleniem autka poniewaz niepalila mi sie pomaranczowa lampka na desce rozdzielczej.pojechalem do mechanika lecz on swteirdzil usterke jakiegos przelacznika pod maska w moim dieslu.niewiem to ktora i gdzie ona sie znajduje.moze ktos wie gdzie moge ja odnalezc i jakie sa dlaniej oznaczenia widoczne na kostce.prosze o jakies fotki ze zdjenciem.moze sie wreszcie dowiem gdzie znajde ta kostke.mechanik kazal mi jakims przewodem dotykac do masy.ratujcie niebede jezdzil z takim przewodem kolo nog.musze i chce to naprawic.pozdrawiam