Sekwencyjne szybki w prądzie!!!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Piechciu
Mały gagatek
Mały gagatek

Sekwencyjne szybki w prądzie!!!!

Post autor: Piechciu » wt mar 21, 2006 23:46

Witam wszystkich. Mam sekwencyjne elektryczne szyby. Po dotknięciu guzika szyba automatycznie opuszcza się na dół. dzieje się tak w kazdej szybie.Gdy chcę podnieść szyby tak samo wystarczy dotknąć guzik i szyby zamykają się,wszystkie oprucz szyby kierowcy.Szyba kierowcy ,gdy chce ją podnieść do góry działa jak zwykła elektryczna szyba.Chciałbym się dowiedzieć czy to jest normalne czy moze mi coś nie działa?????

fibolek

Post autor: fibolek » wt mar 21, 2006 23:51

No wiesz szyba od kierowcy musi mieć pewne zabezpieczenia tak mi się wydaje(nie jest to opinia eksperta) bo jak się zapmnisz to byś do auta mógł nie wejść.

Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI

Post autor: inek01 » śr mar 22, 2006 00:11

fibolek pisze:No wiesz szyba od kierowcy musi mieć pewne zabezpieczenia tak mi się wydaje(nie jest to opinia eksperta) bo jak się zapmnisz to byś do auta mógł nie wejść.
Masz racje wydaje Ci sie.
Piechciu, na pewno masz cos spieprzone w sterowniku silnika szyby, bo powinno byc tak jak z reszta szyb.
Glupie praktyki stosowalo kiedys (a moz ei teraz, tego nie wiem) np Renault, tyle ze tam, automatyczne domykanie (sekwencja jak to nazywasz ;) ) bylo wlasnie tylko w szybie kierowcy...

fibolek

Post autor: fibolek » śr mar 22, 2006 00:21

No może mi się wydawać sory.Znaczy przepraszam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”