Instalacja trzeciego swiatła stopu...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Instalacja trzeciego swiatła stopu...
czy MK3 ktore fabrycznie nie mialo jeszcze trzeciego swiatla stopu ma fabryczna instalacje do jego zalozenia? instalacja to moze zbyt wielkie slowo chodzi o to, ze zauwazylem u siebie na tylnej klapie kabel ktory wyglada na seryjny... wystaje u gory, jakies 5cm od srodka klapy, akurat tam gdzie mozna zainstalowac swiatlo stopu... chce zalozyc jakies swiatelko i moze nie jest problemem poprowadzenie kabla do tylnego klosza ale wole zeby wygladalo to estetyczniej
W mk2 jest przy kloszy takie wystajace blaszki tam gdzie wkłada się żarówki.No i wystarczy się podpiąć nie trzeba nic lutować czy kombinować qwystarczy na wsówkę.
W mk3 też powinieneś mieć podobnie.Tylko musisz dobrze podłączyć bo u mnie stop się włączał(jak hamowałem) i mrygał jak kierunek włączałem lewy chyba.
W mk3 też powinieneś mieć podobnie.Tylko musisz dobrze podłączyć bo u mnie stop się włączał(jak hamowałem) i mrygał jak kierunek włączałem lewy chyba.