witam.
mam w golfiku skrzynke jbl, gra wystarczająco ale chciałbym zmienić swoje audio na jakies dobre bez skrzyni. Chodzi mi o to aby uzyskać dobry bass w samochodzie z głośników w drzwiach bo skrzynka jednak troche miejsca zabiera co doradzicie? 4 głośniki na przód i dodatkowo dwa na tył czy wystarczą jakieś większe w przodzie po jednym na drzwi? oczywiście wszystko szłoby przez wzmacniacz nie z samego radia, drzwi wygłuszone w miarę swoich możliwości matami...
radio na razie mam alpine, jakieś starsze, a głównie mi zależy żebyście poradzili jakie wzmacniacz i głośniki kupić, a radio w późniejszym czasie.Sprzęt nie musi być nowy, mile widziany używany z względu na cenę.
[radio+głośniki] jakie dobre audio bez suba
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Trzy komplety k2Power z focala + MSK stega i już naprawdę będzie i na poziomie i czadu też można byłoby dać ... no a tak poważnie to ile masz kasy ? Drzwi gotowe? Jeśli nie to przypominam że 500zł na "zrobienie" 4 drzwiczek raczej będzie mało , więc uwzględnij to w swoim budżecie.
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
drzwi nie gotowe jeszcze bo za jakieś dwa tygodnie dopiero będe auto rozbierał żeby wszystko po robić:) ok 2 tyś wystarczy na coś dobrego? oczywiście +/-
wygłuszyć chciałem matą w rolce, czytałem gdzieś w necie właśnie że sprzedają za jakieś 300zł cała rolkę,ale i z wygłuszeniem możecie coś doradzić
wygłuszyć chciałem matą w rolce, czytałem gdzieś w necie właśnie że sprzedają za jakieś 300zł cała rolkę,ale i z wygłuszeniem możecie coś doradzić