Widzę że i Tomek nową funkcję dostał

EDIT: zapomniałem dodać: "PIERWSZY"
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Można, choć wydaje mi się że nazwa jest mniej ważna...MatthewG pisze:np dzial R GmbH albo coś w tym stylu żeby wszyscy eRmaniacy tu pisali, a nie tylko Golfy![]()
hebel? zawias?JacekTDI pisze:a R32 look, tez pod to podchodzi????chyba mamwszystko co było w R32... oprócz felg i silnika
Mati,nie przejmuj się,wszystko przed Tobą.Na razie dobrze się stało,że Tomek został moderatorem,bo z pewnością ma większe doświadczenie.Duży szacun dla Ciebie za załatwienie tego działu.No to co chłopaki,nic tylko pisać jak najwięcej jeżeli ktoś coś ciekawego się dowie,zrobi albo wyczyta i modzić auta,żeby na tych naszych ulicach zrobiło się ciekawiejMatthewG pisze:Myślałem, że ja zostanę modem
No dobra, hebel przod 312mm z audi TT, zawias KW Variant 2, reszta przedniej zawiechy audi TT, no i nie mam 4x4 i wydech z jednym tlumikiem, dobra nie wtracam się już...vrs pisze:hebel? zawias?JacekTDI pisze:a R32 look, tez pod to podchodzi????chyba mamwszystko co było w R32... oprócz felg i silnika
Nie ciśnieniuj sięJacekTDI pisze:No dobra, hebel przod 312mm z audi TT, zawias KW Variant 2, reszta przedniej zawiechy audi TT, no i nie mam 4x4 i wydech z jednym tlumikiem, dobra nie wtracam się już...vrs pisze:hebel? zawias?JacekTDI pisze:a R32 look, tez pod to podchodzi????chyba mamwszystko co było w R32... oprócz felg i silnika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości