Regulacja lusterek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Regulacja lusterek
Witam (temat zakładałem wczoraj, ale z jakiś przyczyn go nie mam - może sam go nie wysłałem, mam nadzieję , że się nie powtarzam).
Problem jaki zaobserwowałem ostatnio to przy regulacji (elektryka) położenia L lusterka reguluje jednocześnie R i L lusterko. Przy regulacji położenia R lusterka jest wszystko OK (czyli reguluje tylko R lusterko). Wspomnę, że przy położeniu gałki regulacji lusterek w miejscu neutralnym też jest OK. Proszę o informację co może być nie tak oraz instrukcje jak zabrać się do rozebrania tej części tapicerki tak bym nic nie połamał.
Dzięki
Problem jaki zaobserwowałem ostatnio to przy regulacji (elektryka) położenia L lusterka reguluje jednocześnie R i L lusterko. Przy regulacji położenia R lusterka jest wszystko OK (czyli reguluje tylko R lusterko). Wspomnę, że przy położeniu gałki regulacji lusterek w miejscu neutralnym też jest OK. Proszę o informację co może być nie tak oraz instrukcje jak zabrać się do rozebrania tej części tapicerki tak bym nic nie połamał.
Dzięki
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Regulacja lusterek
Jest to normalne działanie lusterek w mk4 Regulujesz prawe to ustawia się prawe...a jak regulujesz lewe to ustawiają się obydwa...
Re: Regulacja lusterek
Ja potrzebuję pomocy, a nie głupich odpowiedzi (z pełnym szacunkiem dla Twojej osoby), oceniam że żartujesz bo u mnie tak wcześniej nie było...choć sam już nie jestem pewny...Qto pisze:Jest to normalne działanie lusterek w mk4 Regulujesz prawe to ustawia się prawe...a jak regulujesz lewe to ustawiają się obydwa...
Ostatnio zmieniony pt cze 24, 2011 10:48 przez Seba51a, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Regulacja lusterek
może i jest to głupie (jeżeli tak uważasz to pewnie tak jest)...ale skoro pytasz to odpowiadam - nie moja (chyba nie moja) wina że fachowcy z VW tak wymyślili, przepraszam Cię bardzo za ich głupie pomysły Na przyszłość nie będę lepiej nic pisał a Ty poczekaj na bardziej fachowe poradySeba51a pisze:Ja potrzebuję pomocy, a nie głupich odpowiedzi
to u Ciebie widocznie też coś jest nie tak..i nie pisz że jest ok, autor oczekuje pomocy a nie wyśmiewania się czy coś podobnegopoolak2006 pisze:u mnie też tak jest. wszystko ok masz
Re: Regulacja lusterek
Kolego bardzo Cie przepraszam myślałem i źle oceniłem, że robisz sobie ze mnie jaja - poniosło mnie (samochód użytkuje dwa lata i dopiero teraz zwróciłem na to uwagę). Jeszcze raz przepraszam za moją bezmyślność i, że mogłem Twoją osobę obrazić seba51aQto pisze:może i jest to głupie (jeżeli tak uważasz to pewnie tak jest)...ale skoro pytasz to odpowiadam - nie moja (chyba nie moja) wina że fachowcy z VW tak wymyślili, przepraszam Cię bardzo za ich głupie pomysły Na przyszłość nie będę lepiej nic pisał a Ty poczekaj na bardziej fachowe poradySeba51a pisze:Ja potrzebuję pomocy, a nie głupich odpowiedzi
to u Ciebie widocznie też coś jest nie tak..i nie pisz że jest ok, autor oczekuje pomocy a nie wyśmiewania się czy coś podobnegopoolak2006 pisze:u mnie też tak jest. wszystko ok masz
Ps.