Rożnice miedzy cześciami wersja ksenon i zwykłe lampy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pytanie brzmi czym różni się zbiornik spryskiwaczy w wersji pod Ksenon i zwykłej oraz czy spryskiwacze reflektorów można podpiąć do zderzaka który nie miał nigdy ich zamontowanych??
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Zbiornik pod ksenon ma większa pojemność, bodajże 5l i ma 2 pompki. Jedna do wycieraczek druga do spryskiwaczy.
Zderzak możesz przerobić, tylko będziesz musiał do kogoś kto spawa plastiki się udać żeby dokleił ci jakieś uchwyty do spryskiwaczy.
Zderzak możesz przerobić, tylko będziesz musiał do kogoś kto spawa plastiki się udać żeby dokleił ci jakieś uchwyty do spryskiwaczy.
Jak ścigałem zderzak to widziałem coś tak jakby mocowanie pod spryskiwacze wiec się właśnie zastanawiałem czy tylko dziur nie trzeba wyciąć.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
5.5l i zawsze występował z czujnikiem poziomu płynuguziolek pisze:Zbiornik pod ksenon ma większa pojemność, bodajże 5l i ma 2 pompki
Rene, poczytaj:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270998" onclick="window.open(this.href);return false; - montaż sprysków
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=190955" onclick="window.open(this.href);return false; - elektryka
-
- Forum Master
Takie sprostowanie nie zbiornik do ksenownów jest większy a do spryskiwaczy, ze zwykłymi światłami też były spryskiwacze. Co do montażu to spryskiwacze nie są montowane do zderzaka. Z mojej strony dorzucę, że jest to zbędny gadżet...