Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ale wszystkie naraz ? przeciez gumy kupowal moj mechanik(bardzo zaufany ) ori niemieckietruckman pisze:perki, stary numer z gumami stabi
tylko gumy z ASO przerabiałem to niedawno. A miałem wsadzone MADE IN GERMANY takie mi wsadził znajomu mechaniktruckman pisze:Gumy kup po prostu w ASO
a nie da sie ich jakos nasmarowac? ile kosztuja te gumy w aso ? nie da sie ich nasmarowac? bo one dosc kosztowalytruckman pisze:perki, one tak skrzypią jak powoli jedziesz.
Gumy kup po prostu w ASO
tylko ze tyl tez mi skrzypi ? ... ... dlatego mysle ze w amorach gdzie jest sruba na samych koncachtruckman pisze:perki, żadna zbieżność. Wymianiasz w 30 minut, tylko auto z dwóch stron trzeba podnieść.
Nasmarować się nie da. W ASO chyba ze 20 zł
tak raczej nic Ci nie daperki pisze:po zjdieciu kola jak poruszam to bedzie trzesczec ?
tak tez zrobilem , popsikalem i nie skrzypi . Pewnie zacznie za 2 tyg ale do tego czasu juz kupie te w aso ... co najlepsze te co kupowalem byly drozsze od tych z ASOBolson Tdi pisze:tak raczej nic Ci nie daperki pisze:po zjdieciu kola jak poruszam to bedzie trzesczec ?
Powinno już skrzypieć wtedy jak zrobisz nacisk na auto podczas postoju. (Np. nacisk na błotnik... góra-dół)
EDIT: zrob tak.. jeśli bedzie skrzypieć jak bedziesz naciskał na przód, to psiknij w te gumki wd40.(zeby psiknąć powinieneś dojść tam bez demontażu koła.Wystarczy skręcic kołami.) A jak już psikniesz w te gumki to po chwili poruszaj znów naciskając na przód auta, lub sie po prostu przejedź- powinno ustać te skrzypienie, ale wiedz, że to chwilowe.
Ale w ten sposób sprawdzisz na 100% czy wina siedzi na tych gumkach. do dzieła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości