Potrzebne informacje na temat silnika 1.8T
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Potrzebne informacje na temat silnika 1.8T
Potrzebuje informacji na temat silnika 1.8T bo nie wiem jaki model zamówić ??
Czy były takie jednostki z napędem 4x4 jaką mocą dysponowały itd
Z góry dziekuje za informacje !! nie znam oznaczeń tych silników wiec nie jestem sobie w stanie odnaleźć tych danych
A i jeszcze jendo zeszłym roku byłem na majówce i był tam taki golfik chyba z okolic zakopanego Srebrny z czarnymi dzwiami i zaklejonym szyberdachem oraz wyprutym środkiem
Czy ktoś wie kto tym śmiga bo potrzebuje się skontaktować z właścicielem i zapytac o kilka szczegółów !!
Dzieki !!
Czy były takie jednostki z napędem 4x4 jaką mocą dysponowały itd
Z góry dziekuje za informacje !! nie znam oznaczeń tych silników wiec nie jestem sobie w stanie odnaleźć tych danych
A i jeszcze jendo zeszłym roku byłem na majówce i był tam taki golfik chyba z okolic zakopanego Srebrny z czarnymi dzwiami i zaklejonym szyberdachem oraz wyprutym środkiem
Czy ktoś wie kto tym śmiga bo potrzebuje się skontaktować z właścicielem i zapytac o kilka szczegółów !!
Dzieki !!
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Nie rozumiem. Dalem Ci linka, tam masz wszystkie dane. Kupujesz nowe auto w saloonie? Sciagasz sam silnik na swap? Co dokladnie chcesz wiedziec? Tu masz maly upgrade 1.8T..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
Potrzebuje mieć jak najwiecej info na temat silnika 1.8T bo koles ma mi przywieśc silnik z osprzetem i skrzynią z francji do swap i teraz nie wiem co mu powiedziec co zamówic !!
Czy były silniki 1.8T z napedem 4motion czy nie było czegos takiego !! bo jesli były to musze znać nr skrzyni i wtedy bedze możliwośc rozwiniecia większej mocy i przeniesienie jej na podłoże !!
Czy były silniki 1.8T z napedem 4motion czy nie było czegos takiego !! bo jesli były to musze znać nr skrzyni i wtedy bedze możliwośc rozwiniecia większej mocy i przeniesienie jej na podłoże !!
Potrzebujesz kolego poczytać i poszukać troche po necie !!!!!!!! Jak ma być komplet to po co Ci nr skrzyni ?? były wersje z napędem na 4 buty ale pewnie jak większosć tutaj nie rozumiem o co Ci chodzi !!!!!!!!! jak dokupujesz skrzynke do silnika to numerki sa bardzo przydatne ale w przypadku kompletu ??? ELSA wpisz numer silnika a otrzymasz wszystkie skrzynie jakie były montowane w tym roku i modelu do tego silnika !!!!!!!!Rene pisze:Potrzebuje mieć jak najwiecej info na temat silnika 1.8T bo koles ma mi przywieśc silnik z osprzetem i skrzynią z francji do swap i teraz nie wiem co mu powiedziec co zamówic !!
Tak ale jesli kompletem bedze skrzynia która napedza auto na jedną os to gośc bedze musiał znaleśc taką która bedze napędzała już 2 wiec nr skrzyni bardzo by mu i mi ułatwił sprawe bo już sie skapnołem że silników 1.8t były 3 rodzaje albo 4 (AGU ARZ AUM)
Jeśłi ktos zna oznaczenie skrzyni (4motion) w silniku 1.8T bardzo prosze o podanie tego oznaczenia a nie Spamowanie tematu potrzebuje konkretnej odpowiedzi !!
Jeśłi ktos zna oznaczenie skrzyni (4motion) w silniku 1.8T bardzo prosze o podanie tego oznaczenia a nie Spamowanie tematu potrzebuje konkretnej odpowiedzi !!