Witam wszystkich,
Co prawda Golfem jeżdżę od niedawna, ale praktycznie od początku mam problem z migoczącym podświetleniem. Dotyczy to zegarów oraz podświetlonych elementów drzwi, natomiast radio działa całkowicie normalnie. Wprawdzie w archiwum znalazłem podobny wątek (http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 11&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;), ale założyłem nowy ponieważ w moim przypadku występuje wyraźny związek pomiędzy pracą silnika a tym zjawiskiem - gdy samochód jedzie częstotliwość migotania spada lub wręcz przestaje ono występować, natomiast gdy stoi lub jedzie bardzo wolno (np. w korku) to migotanie się nasila.
Z góry dziękuję za wszelkie porady jak się z tym uporać.
Migoczące podświetlenie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
Migoczące podświetlenie
tak wygląda jak by coś nie stykało , albo sie nadpalało , proponuje wyciągnąć włącznik świateł i sprawdzić czy z tyłu na pinach nie ma jakiegoś osmolenia czy tez wytopienia zwłaszcza na pinie do którego dochodzi cienki kabelek bodajże fioletowo-szary
ostatecznie spróbuj tam podać prąd z innego kabelka w którym jest prąd +12 i zobacz czy przestanie migać

vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO