[ Dodano: 05 Mar 2006 03:40 ]
zapomnialem dodac ze radio jusz jest chodzi tylko o wzmacniacz i glosniki mam nadzieje ze mi pomozecie pozdro for al

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
zaraz cię fachowcy zjadą za te głośnikiDJ.EDII pisze:łuki wygluszenie zrobie pozniej mam w dodatku na tylnej polce dwa glosniki ALPHARD XE STAR 200WATS 10"WOOTER 4OHMS MODEL NO:LW1ooo troche uzywane poradzcie co mam jeszcze kupic dzieki pozdro
zaraz cię fachowcy zjadą za te głośnikiDJ.EDII pisze:łuki wygluszenie zrobie pozniej mam w dodatku na tylnej polce dwa glosniki ALPHARD XE STAR 200WATS 10"WOOTER 4OHMS MODEL NO:LW1ooo troche uzywane poradzcie co mam jeszcze kupic dzieki pozdro
Ja nie jestem fachowcem a głośniki z tyłu oceniam jako lipny pomysłboberro pisze:zaraz cię fachowcy zjadą za te głośnikiDJ.EDII pisze:łuki wygluszenie zrobie pozniej mam w dodatku na tylnej polce dwa glosniki ALPHARD XE STAR 200WATS 10"WOOTER 4OHMS MODEL NO:LW1ooo troche uzywane poradzcie co mam jeszcze kupic dzieki pozdro![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości