Witam. Jestem tu nowy, przepraszam za wszelkie niedogodności. Jak w temacie interesuje mnie radio VW RCD 200 MP3.
Chciałem sie dowiedzieć czy jest sens kupować je, wiem, ze koszt nie bedzie mały radio około 400zł plus ta przejściówka z 250zl.
Pytanie kieruje do posiadaczy tego modelu:
- jak gra?
-czy jest sens kupować ?
Obecnie posiadam fabrycznego kaseciaka, posiadam jeszcze pioneera deh - 2000 mp który mi został z poprzedniego auta.( podswitlanie klawiszy na czerwono, wyswietlacz czarny)
Zastanawiam się czy mam tego pioneera zamontować czy kupić vw rcd 200mp3
VW RCD 200 MP3 - plusy sa takie, ze bedzie sie komponowało z wnetrzem i to , ze nie bede musiał zdejmowac panalu.
pozdrawiam
VW RCD 200 MP3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
VW RCD 200 MP3
RCD 200 to nie jest sprzęt za który można dać 650 zł. Za tą cenę kupisz radia o jakości nieporównywalnej z jednym z najtańszych radyjek VW.
VW RCD 200 MP3
witam
czy aby zamontowac w golfie IV radio VW RCD 200 (bez mp3) potrzebna jest dodatkowa koncowka (bus-can)???
pozdrawiam
czy aby zamontowac w golfie IV radio VW RCD 200 (bez mp3) potrzebna jest dodatkowa koncowka (bus-can)???
pozdrawiam
VW RCD 200 MP3
RCD 200 bez mp3 też potrzebuje CAN. Jeśli nie masz w aucie to będzie potrzebny adapter.Qubass pisze: czy aby zamontowac w golfie IV radio VW RCD 200 (bez mp3) potrzebna jest dodatkowa koncowka (bus-can)???