[mk3]problem z zapłonem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

neo33
Nowicjusz
Nowicjusz

[mk3]problem z zapłonem

Post autor: neo33 » pt mar 03, 2006 21:19

Panowie, mam golfa III z silnikiem 1,4i, ale to jest pikuś , od niedawna mam problemy z nim problem. Po odpaleniu i przejechaniu paru kilometrów gasnie, po prostu brak zapłonu, kontrolki świecą, a samochód nie chce odpalić.....odczekam około 10 min. i samochód odpala i jedzie dalej i cisza.... i tak coraz częsciej sie zdażało.....az dzisiaj też tradycyjnie mi zgasł w nieodpowiednim momencie ale juz nie dało sie go odpalić, co jakis czas cos próbował ale ale wreszcie stanał i musiałem go odcholować pod dom.....co robic i co może byc przyczyną.......????
Ostatnio zmieniony pt mar 03, 2006 23:58 przez neo33, łącznie zmieniany 1 raz.

arbuz

Awatar użytkownika
Marihuana Man
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Marihuana Man » pt mar 03, 2006 21:57

Panowie, mam golfa III z silnikiem 1,4i, ale to jest pikuś , od niedawna mam problemy z nim problem. Po odpaleniu i przejechaniu paru kilometrów gasnie, po prostu brak zapłonu, kontrolki świecą, a samochód nie chce odpalić.....odczekam około 10 min. i samochód odpala i jedzie dalej i cisza.... i tak coraz częsciej sie zdażało.....az dzisiaj też tradycyjnie mi zgasł w nieodpowiednim momencie ale juz nie dało sie go odpalić, co jakis czas cos próbował ale ale wreszcie stanał i musiałem go odcholować pod dom.....co robic i co może byc przyczyną.......????
Było wiele razy... Następnym razem opcja szukaj się kłania... Ale skoro jesteś nowy to krótko:

Czujnik Halla w aparacie zapłonowym...

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”