Witam,
Mam do wymiany w moim MK3 pompkę o numerach Bosch 0460 404 994 lub VW 028 130 109H. Moje pytanie to czy mogę założyć pompkę o numerze Bosch 0460 404 992 lub VW 028 130 109L? Pytam bo mam drugi silnik od Audi 80 w zapasie i z niego chciałbym wyjąć pompę. Silniki o kodzie 1Z.
Pompa wtyrskowa do wymiany.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Z tym,że w audi masz chyba inną wtyczkę przy nastawniku,a tak to pompa jest taka sama identyczna.
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
Re: Pompa wtyrskowa do wymiany.
Faktycznie w golfie mam wtyczkę prostokątną, a w tej pompie z audi jest okrągła. W związku z tym kolejne pytanie czy mogę zostawić nastawnik od starej pompy czy raczej czeka mnie przelutowywanie przewodów.
Lewa strona strona kierowcy, prawa strona strona pasażera.
A ile pinów ma ta z audi?8 tak jak golf?To ja bym kostkę przelutował,chyba że masz vaga i założysz swój,a potem ustawisz tak jak powinno być.
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
No mam pełnego vaga i wolałbym zostawić stary nastawnik. Tylko oświeć mnie co tam ustawić tak jak powinno być, bo myślałem że po zamontowaniu pompki to mi tylko zostanie kąt wtrysku do ustawienia. I żeby nie było nie kpie sobie z nikogo, ale po prostu chcę być pewny nim się zabiorę do roboty.
Lewa strona strona kierowcy, prawa strona strona pasażera.