Zawieszenie przednie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zawieszenie przednie
Witam wszystkich mam pytanie mianowicie w mam do wymiany łącznik i gumę stabilizatora z prawej strony czy według was lepiej od razu wymienić prawą i lewą stronę, jeśli się ktoś orientuje to jaki jest koszt tej usługi .Pozdrawiam i proszę o odpowiedz.
Zawieszenie przednie
Obie strony. Łącznik koło 5 dych stoi (Lemforder). Co do gum to podobno tylko i wyłącznie ori bo szybko zaczniesz słuchać jak potrafi skrzypieć wersalka.
Nie dawaj tego mechaniorowi. Sam zmień. Na forum jest fotoporada jak zmienić gumy. Łącznik też nie jest trudno odkręcić
Nie dawaj tego mechaniorowi. Sam zmień. Na forum jest fotoporada jak zmienić gumy. Łącznik też nie jest trudno odkręcić
Zawieszenie przednie
Jeśli zdecydujesz się na mechanika.. wymieniaj kpl. lewa i prawa str...taniej wyjdzie. Jeśli sam, to wymień sobie tylko to co trzeba.. drugą str sobie wymienisz kiedy się odezwie..wtedy już będziesz wiedział jak to zrobić.krzysiek020280 pisze:mam do wymiany łącznik i gumę stabilizatora z prawej strony czy według was lepiej od razu wymienić prawą i lewą stronę, jeśli się ktoś orientuje to jaki jest koszt tej usługi