Elektryczne lusterko
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Elektryczne lusterko
z tego co pamietam kolego to tak jest i u mnie i tak ma byc podobno. juz ktos kiedys pisal o tym i ktorys z kolegow powiedzial ze tak ma byc
VCDS, VAG K+CAN COMMANDER, VAG-COM, OP-COM
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
Elektryczne lusterko
ja też tak mam czyli raczej tak ma być
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
Elektryczne lusterko
Nie mam pojecia co to moze byc ale u mnie jest tak samo ale ja mam nie standartowe lustra a ja to auto tak kupilem. Pierwsze slysze ze to tak ma byc. Bzdura. Nie pierwszego VW mam i w zadnym tak nie bylo. Jaki sens to by mialo.Salwinek91 pisze:ktorys z kolegow powiedzial ze tak ma byc
Sam ciekawy jestem co to moze byc bo napewno normalne to nie jest.
Pozdro
Alex
"Twoj samochód jest wystarczająco szybki wtedy, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć" - Walter Röhl
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
Elektryczne lusterko
mnie intrygowało to jakieś dwa lata temu i powiem wam że od tej pory sprawdzałem już z 40 aut i każde tak miało to i olałem temat . może to kwestia zaprogramowania modułu komfortu czy jak nie wiem , ale nigdy nie siedziałem w golfie który miał by inaczej .
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
Elektryczne lusterko
instrukcja auta panowie sie klania, lusterka nie musza byc autonomiczne prawda??
MOJE byłe byłe VW :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1176271#1176271
było mk1 1.5D
było mk2 1.6TD
jest mk3 1.9 TDI 1Z
jest mk6 2.0 TDI CBDC HL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1176271#1176271
było mk1 1.5D
było mk2 1.6TD
jest mk3 1.9 TDI 1Z
jest mk6 2.0 TDI CBDC HL
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
Elektryczne lusterko
przeczytałem instrukcje obsługi i nic nie wspomina na temat tego żeby te lusterka szły razem po ustawienie na jedno z nich , każde ma sie poruszać osobno wedle instrukcji . ale w praktyce tak nie jest pytanie czemu ??
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
Elektryczne lusterko
jeżeli chodzi o ogrzewanie lusterka to lubi się ta mata przepalić .
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
Elektryczne lusterko
Jak w instrukcji nic nie znalazłeś to poczytaj tu o wyposażeniu: http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/vw-golf-mk4/" onclick="window.open(this.href);return false;KERAJNT pisze:mam nastepny problem rwgulacja lusterek przekrecam na prawe dziala super przekrecam regulacje na lewe lusterko dziala nadal prawe co to moze byc
Tak więc nie masz problemu i tak ma właśnie być

To się nazywa synchronicznie ustawiane lusterka..
Ustawiasz najpierw lewe lusterko, potem dopiero prawe..
W przypadku, kiedy wsiądzie inna osoba to robi podobnie, z tym, że ustawia sobie tylko lewe, a prawe samo się ustawi synchronicznie z lewym

Ot, taka odrobina luksusu

To, że nie masz standardowych lusterek tylko jakieś udziwnienia...olsen72 pisze:u mnie jest tak samo ale ja mam nie standartowe lustra a ja to auto tak kupilem.
Cóż.. Musisz z tym żyć

Bzdurą jest to co piszesz, bo mało wiesz, a się wymądrzasz wprowadzając innych w błądolsen72 pisze:Pierwsze slysze ze to tak ma byc. Bzdura. Nie pierwszego VW mam i w zadnym tak nie bylo.

Ja również, ale i tutaj się z Tobą w pełni nie zgodzę..olsen72 pisze:Nie pierwszego VW mam i w zadnym tak nie bylo.
Owszem, nie miałem tego w Passacie B4, a i w MK2 nie było tego - ale tam miałem ręczne lusterka..
Jednak m.in. w MK4 czy w Passacie B5 jest tak, a nie inaczej i musisz się z tym pogodzić

Nawet nie wiesz jak wielkiolsen72 pisze:Jaki sens to by mialo.

I ponownie się myliszolsen72 pisze:napewno normalne to nie jest.

Uuu.. Jak oddasz auto do elektryka i zacznie kombinować to uważaj, żeby przy likwidacji synchroniczności lusterek całkiem nie przestały działaćKERAJNT pisze:hm ogolnie ot raczej sie potwierdza tez ze nie cos mam z kabelkami tj któryś nie łączy ponieważ tak jak pisałem w poprzednim poscie zablokowały mi sie drzwi na safe lock którys kabelek jest przerwany raz łączy raz nie czeka mnie wizyta u elektryka mysle ze to moze byc to ze to lusterko nie działa poniewaz zagineło tez ogrzewanie

Co do grzania lusterka to stawiałbym raczej na matę grzewczą, która dała już ciała..
Ostatnio zmieniony wt gru 28, 2010 13:40 przez Kamel, łącznie zmieniany 2 razy.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Elektryczne lusterko
bzdurą to jest to co tu piszesz ...olsen72 pisze:Bzdura. Nie pierwszego VW mam i w zadnym tak nie bylo. Jaki sens to by mialo.
Sam ciekawy jestem co to moze byc bo napewno normalne to nie jest.