Alarm i Centralny Zamek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Alarm i Centralny Zamek
Witam mam zamiar założyć alarm i centralny,, byłem dziś w serwisie zajmującym się takimi rzeczami i gościu zawołał mi za to 500zł trochę dużo,, na allegro można kupić taki zestaw już za około 130zł ale nie wiem czy jest to warte tych pieniędzy, a do tego musiał bym to sam montować czego się boje bo nie mam o tym zielonego pojęcia chyba że nie jest to takie straszne jak sie wydaje może ktoś z was był w podobnej sytuacji i doradzi co zrobić, jaki zestaw kupić jakiej firmy itd..
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
Alarm i Centralny Zamek
zalezy co Ci za te 500zł wsadzą na ile drzwi ten central ? moge Ci sprzedać coś porządnego nawet z firm zaopatrujących tylko warsztaty gdzie prywatna osoba tego nie kupi
Re: Alarm i Centralny Zamek
Taki w miarę alarm z czujnikami ruchu-ultradzwięki kupisz za ok.150-180zł, a siłowniki z centralka na 4 drzwi ok 100-120zł
300zł za częśći i 200zł za robotę cena za wszystko nawet w miarę.O ile wsadzi Ci coś w miarę,jak jakis syf,to drogo.
Jak sam to będziesz robił i znajdziesz porady i schematy,to zajmie Ci to mniej więcej 8godz.dla laika z narzędziami,wierz mi że sie nadymasz
300zł za częśći i 200zł za robotę cena za wszystko nawet w miarę.O ile wsadzi Ci coś w miarę,jak jakis syf,to drogo.
Jak sam to będziesz robił i znajdziesz porady i schematy,to zajmie Ci to mniej więcej 8godz.dla laika z narzędziami,wierz mi że sie nadymasz
Alarm i Centralny Zamek
za jedyne??? central na 2 drzwi i bagażnik a co miał by montować to nawet nie wiem bo już mi nie powiedział za alarm i centrale chce 200zł a za montaż 300zł z tym że mam gwarancje i co by się nie działo to jadę do niego i niech robikoczyk pisze:moge Ci sprzedać coś porządnego
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
Alarm i Centralny Zamek
moge Ci sprzedac proxime, seo, barakude co chcesz wraz z ultra i syrenka z wlasnym zasilaniem, nie zadne chinczyki, silowniki moge Ci również dać proxime daj znać na pw czy chcesz wszytsko dobre tzn a to podam Ci ceny zapewniam że będą atrakcyjne nie wiem czy nie bedziesz musial kupic zamka z ori centrala do mk3 bo nie pamietam jak bylo z klapa wtedy pod ori zamek gdzie jest miejsce na silownik podpinasz elektryczny
- Paweł Marek
- V.I.P.
Alarm i Centralny Zamek
co do sprzedaży dogadujcie się na priv tu nie giełda. I nie wciskaj tylko koledze kitu bo i tak się w końcu dowie że nie jesteś w stanie sprzedać mu nic innego jak tylko Made in Daleki Wschód, co akurat ni oznacza że będzie to złe.
taisho, poczytaj po forum tematów z opisem montażu jest mnóstwo może zdecydujesz się zakładać sam, nawet taki tani zestaw spełni funkcję niema sensu przepłacać. Funkcja alarmowania trochę traci sens w wiekowym niestety autku, możesz się zadowolić samym sterownikiem zamka z siłownikami na piloty wyjdzie jeszcze 5 dych taniej.
A klapę sobie odpuść, za dużo kłopotu z dostosowaniem chyba że dokupisz zamek pod central - jak kolega wyżej pisze, ale to mało przydatne
taisho, poczytaj po forum tematów z opisem montażu jest mnóstwo może zdecydujesz się zakładać sam, nawet taki tani zestaw spełni funkcję niema sensu przepłacać. Funkcja alarmowania trochę traci sens w wiekowym niestety autku, możesz się zadowolić samym sterownikiem zamka z siłownikami na piloty wyjdzie jeszcze 5 dych taniej.
A klapę sobie odpuść, za dużo kłopotu z dostosowaniem chyba że dokupisz zamek pod central - jak kolega wyżej pisze, ale to mało przydatne
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.