Witam.
Co sadzicie o nizej wymienionych tarczach. (głownie chodzi mi o trawłość i jakość)
1) Delphi Lockhead ,tył 39 zł/szt , przód 89zł/szt (nad tym mysle bo wymienił bym przód i tył)
2) Brembo Standard przód 97zł/szt
3) Brembo MAX przód 144zł/szt
4) ATE Standard przód 132zł/szt
5) ATE PowerDisc przód 169zł/szt
6) Lucas przód 115zł/szt
oraz klocki
1) Ferodo Premier przód 110zł
2) Delphi Lockhead tył 48zł
3) Hart tył 42 żł
AHA czy w Golfach IV , 98 r , 1.4 16V wystepują czuujniki zużycia ? jezeli tak to przód czy tył ?
Tarcze hamulcowe tył/przód MKIV, klocki ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Tarcze hamulcowe tył/przód MKIV, klocki ?
Powiem ci tak nie kupuj najtanszych bo to szajs ,na czyms muszą zaoszczedzic przy produkcji zeby cena była niska .Pozatym krotsza ich bedzie zapewne eksploatacja.A z cheblami to raczej nie ma zartów!!!! Jezeli chodzi o tarcze to polecał bym ci brembo bo sam takie mam załozone i sprawują sie niezle,troche juz przelatały a progu za duzego nie mają.Nie pamietam jakie mam klocki ale chyba lucasa i tez nie narzekam.Wczesniej kupiłem jakies tanie bodajrze Tarsus czy cos w podobie to mi sie w zadziwjająco szybkim tępie skonczyły.Wiec nie warto kupowac taniochy szczególnie klocków bo nie dosc ze szybko sie konczą to jeszcze i niszczą tarcze.luk99 pisze:Witam.
Co sadzicie o nizej wymienionych tarczach. (głownie chodzi mi o trawłość i jakość)
1) Delphi Lockhead ,tył 39 zł/szt , przód 89zł/szt (nad tym mysle bo wymienił bym przód i tył)
2) Brembo Standard przód 97zł/szt
3) Brembo MAX przód 144zł/szt
4) ATE Standard przód 132zł/szt
5) ATE PowerDisc przód 169zł/szt
6) Lucas przód 115zł/szt
oraz klocki
1) Ferodo Premier przód 110zł
2) Delphi Lockhead tył 48zł
3) Hart tył 42 żł
AHA czy w Golfach IV , 98 r , 1.4 16V wystepują czuujniki zużycia ? jezeli tak to przód czy tył ?
Pozdro
Klocki oczywiscie firmowe. Z tego co wiem do ATE co najczesiej tarcze Lucasa pakuja a cena nizsza
Zreszta dzis przyjrze sie dokladnie jak wyglada tył i przod chyba te Brembo MAX beda najlepszym wyborem
Ok dzieki
[ Dodano: Sob Lut 11, 2006 14:40 ]
A co myślicie o tarczach JURID ?
bo z tego co slyszalem to brembo standard jakosc sie pogorszyla.

Ok dzieki
[ Dodano: Sob Lut 11, 2006 14:40 ]
A co myślicie o tarczach JURID ?
bo z tego co slyszalem to brembo standard jakosc sie pogorszyla.