chciałbym zmienić mieszek z fabrycznego na jakiś kolorowy,
może ktoś już to robił?
Proszę o pomoc- jak zdjąć fabryczny mieszek?
Trzeba odkręcać gałkę?- jak to zrobić?
Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc

Pozdro!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wydaje mi się że to pytanie do Imbrykusa, bo ja swój wykonałem osobiście. Troche umiejętności manualnych się przydało. Ale efekt jest niczego sobie i jestem pewny że to prawdziwa skóra. Na Allegro często widnieją aukcje, w których sprzedający zachwalają swoje produkty że są z prawdziwej skóry. Jednakże często po otrzymaniu przesyłki okazuje się że to tylko zwykła derma lub coś skóropodobnego. No i oczywiście najwięcej jest mieszków w uniwerslanych rozmiarach. Radze lepiej się zasatnowić zanim coś takiego kupicie, bo często taki mieszek kosztuje około 50 PLN i po kilku miesiącach używania przeciera się, pozostawiając "ładną" dziure (najczęściej przy wbijaniu wstecznego i jedynki) lub co gorsza nie będzie pasował do waszego samochodu. Ten mieszek Imbykusa wygląda ładnie i widać że solidnie jest wykonany, ale co do prawdziwości skóry nie moge się wypowiedzieć, bo musiałbym go obejrzeć od spodu. Ale jest godny polecenia.imp pisze:no no całkiem przyjemnie wygląda ten mieszek...z czerwona nicią...ile taki kosztuje...i prawdziwa skóra??masz może namiar na gościa co Ci go sprzedał...odrazu był bym pewny co kupuje..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 101 gości