Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
bodzio92 pisze:W temacie pisze MK4. no moim też okazała sie rozpięta złączka...
masz napisane lewy słupek z tyłu, masz fotkę...czego chcieć więcej ??speckom pisze:mozna dokładniej jaka złaczka pod jakim słupkiem ?
Qto pisze:masz napisane lewy słupek z tyłu, masz fotkę...czego chcieć więcej ??speckom pisze:mozna dokładniej jaka złaczka pod jakim słupkiem ?
Słupek jest na wcisk...cza tylko odkręcić pasy z tyłu kluczem 17 i jak dobrze pamiętam dwie nakrętki 10mm pod parapetem
Tylko u Ciebie to chyba z przodu leci...także trzeba pod maskę zajrzeć
speckom pisze:za zderzakiem
to jak za zderzakiem z tyłu to ja nie wiemspeckom pisze:z tyłu mi leci
Qto pisze:speckom pisze:za zderzakiemto jak za zderzakiem z tyłu to ja nie wiemspeckom pisze:z tyłu mi leci![]()
Fotki masz, dasz radę naprawić
Miałbyś mokry lewy tylny słupek. Ja obstawiam tę dyszę. Można kupić w serwisie 3B9 995 985 A około 20 PLNWaqa pisze:czy podczas prac przy antenie przypadkiem nie rozszczelniłem tej złączki
Miałem bardzo podobnie, tył nie działał w ogóle, przód tak jak piszesz, przyczyną okazała się pompka spryskiwaczy (przy zbiorniczku) koszt to 30 złoty za zamiennik. teraz sika aż miłoWaqa pisze: zamiast ładnie rozpylać to tylko leje tak na połowę szyby, nawet jak puszcze manetkę to jeszcze chwile cieknie.
Tylko ze przednie spryski normalnie działają.DjSpot pisze:Miałem bardzo podobnie, tył nie działał w ogóle, przód tak jak piszesz,)Waqa pisze: zamiast ładnie rozpylać to tylko leje tak na połowę szyby, nawet jak puszcze manetkę to jeszcze chwile cieknie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości