1: 52 coś pięknego
" onclick="window.open(this.href);return false;
wagenwerks Worthersee Tour 2010 Teaser
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: wagenwerks Worthersee Tour 2010 Teaser
Nie chce zakladac nowego tematu wiec spytam tutaj
Planuje sie wybrac do Worthersee w przyszlym roku, czy zna ktos z was adres jakiejs strony oficjalnie zwiazanej z tym zlotem? Jedyne co znalazlem to zlot w stanach a ten mnie nie interesuje.
Edit:
Alleluja znalazlem, takze nie aktualne. A co do trailerka, jak zawsze za****sta robota chlopakow z wagenwerks, przyjemnie sie oglada
Planuje sie wybrac do Worthersee w przyszlym roku, czy zna ktos z was adres jakiejs strony oficjalnie zwiazanej z tym zlotem? Jedyne co znalazlem to zlot w stanach a ten mnie nie interesuje.
Edit:
Alleluja znalazlem, takze nie aktualne. A co do trailerka, jak zawsze za****sta robota chlopakow z wagenwerks, przyjemnie sie oglada
popieramstevo pisze:1: 52 coś pięknego
"Holdin' it down on the engineering tip, ja"
-----
"nice looking.. but not too show... quick..not racing..."
-----
"nice looking.. but not too show... quick..not racing..."
jeżeli pojedzie jakaś większa ekipa z pl to prawdopodobnie ja będę chciał się wybraćmtheus pisze:Nie chce zakladac nowego tematu wiec spytam tutaj
Edit: