Konsola z anglika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Konsola z anglika
Witam;
Chciałbym prosić o pomoc w związku ze środkową konsolą.
Czy ta środkowa konsola w MK4 w której siedzi radio, climatronik itp jest identyczna w wersji angielskiej z wersją PL? Pytam ponieważ mogę okazyjnie kupić konsolę z dekorami z angielskiego auta tylko nie wiem czy będzie pasować do auta z PL.
Z gory dziekuje za odp.
Chciałbym prosić o pomoc w związku ze środkową konsolą.
Czy ta środkowa konsola w MK4 w której siedzi radio, climatronik itp jest identyczna w wersji angielskiej z wersją PL? Pytam ponieważ mogę okazyjnie kupić konsolę z dekorami z angielskiego auta tylko nie wiem czy będzie pasować do auta z PL.
Z gory dziekuje za odp.
witaj
kiedys chciałem od kolegi z forum kupic taka konsale z anglika ale zapierał sie ze nie pasuje do wersji euroejskiej.Moim zdaniem konsola lest identyczna a to ze jest skierowana w lewo badz prawo to zasługa kokpitu a nie samej konsoli srodkowej
w koncu nie kupiłem tej konsoli bo on ciagle nie i nie pasuje
moze niech inni tez sie wypowiedza
kiedys chciałem od kolegi z forum kupic taka konsale z anglika ale zapierał sie ze nie pasuje do wersji euroejskiej.Moim zdaniem konsola lest identyczna a to ze jest skierowana w lewo badz prawo to zasługa kokpitu a nie samej konsoli srodkowej
w koncu nie kupiłem tej konsoli bo on ciagle nie i nie pasuje
moze niech inni tez sie wypowiedza
Sama ramka nie będzie pasowała, bo jest skierowana w drugą stronę..maryooush pisze:Czy ta środkowa konsola w MK4 w której siedzi radio, climatronik itp jest identyczna w wersji angielskiej z wersją PL? Pytam ponieważ mogę okazyjnie kupić konsolę z dekorami z angielskiego auta tylko nie wiem czy będzie pasować do auta z PL.
Ale jak masz możliwość kupić angielską z dekorami w okazyjnej cenie to bierz, a najwyżej później dokupisz samą ramkę w wersji EU i przełożysz dekory..
Tylko jeszcze powiedz jakie to dekory (jaki rodzaj: drewno / szczotkowane alu / ciemne alu / carbon) i w jakiej cenie, bo może się okazać, że cena stanie się mniej okazyjna..
[ Dodano: 26 Lip 2010 15:31 ]
NIE PASUJE..wladek78 pisze:kiedys chciałem od kolegi z forum kupic taka konsale z anglika ale zapierał sie ze nie pasuje do wersji euroejskiej.Moim zdaniem konsola lest identyczna a to ze jest skierowana w lewo badz prawo to zasługa kokpitu a nie samej konsoli srodkowej
NIE PASUJE..belcho99 pisze:pasuje
Na 10000% nie pasuje, bo jest skierowana w drugą stronę..
I to nie tylko "zasługa" deski ale właśnie samej ramki pod dekorami..
Tak więc jak już wspomniałem, jeśli cena dobra to brać dla samych dekorów, a ramka i tak się nie przyda..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Panowie dzieki bardzo za odpowiedzi
Pewnie nie jest to zadna okazja ale po moich przygodach z tą czarna gumą juz mi rece opadaja. Za 150 zl moge kupic tą całą środkową ramkę z popielniczka. Tylko problem w tym ze to jest to lipne drewno, ale wole juz drewno niz te podrapane plastiki. Zdarlem z nich gume, pomalowalem na matowo ale wraz się obdzierają, a nie chece malowac na polysk wiec wole juz to lipne drewno...
Najlepiej chciałbym wykonczenia z tego alu ciemnego lub karbonu ale rozgladalem sie i nigdzie tego nie moge dostac.
Widzałem że we wczesniejszych tematach o wnetrzu koledzy pisali ze maja cos takiego moze ktos chciałby odsprzedac taki srodek
Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi...
P.S. Chcialem jeszcze spytac o jedna sprawe. Mam MK4 3d, i czy rączka z tylnich drzwi prawych z 4d bedzie pasowac do mojej rączki pasażera do 3d?
Pewnie nie jest to zadna okazja ale po moich przygodach z tą czarna gumą juz mi rece opadaja. Za 150 zl moge kupic tą całą środkową ramkę z popielniczka. Tylko problem w tym ze to jest to lipne drewno, ale wole juz drewno niz te podrapane plastiki. Zdarlem z nich gume, pomalowalem na matowo ale wraz się obdzierają, a nie chece malowac na polysk wiec wole juz to lipne drewno...
Najlepiej chciałbym wykonczenia z tego alu ciemnego lub karbonu ale rozgladalem sie i nigdzie tego nie moge dostac.
Widzałem że we wczesniejszych tematach o wnetrzu koledzy pisali ze maja cos takiego moze ktos chciałby odsprzedac taki srodek
Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi...
P.S. Chcialem jeszcze spytac o jedna sprawe. Mam MK4 3d, i czy rączka z tylnich drzwi prawych z 4d bedzie pasowac do mojej rączki pasażera do 3d?
Było szukać z miesiąc /dwa temu, bo puściłem komplet konsoli środkowej w ciemnym alu..maryooush pisze:Najlepiej chciałbym wykonczenia z tego alu ciemnego lub karbonu ale rozgladalem sie i nigdzie tego nie moge dostac.
Tak, będzie pasowała.maryooush pisze:P.S. Chcialem jeszcze spytac o jedna sprawe. Mam MK4 3d, i czy rączka z tylnich drzwi prawych z 4d bedzie pasowac do mojej rączki pasażera do 3d?
Przejrzyj sobie ten temat: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=340579
Tam kolega he4vy przerabiał alu dekory na szczotkowane aluminium (takie jak było w R32)..
Dopytaj, bo zdaje się, że z drewnem też coś robił..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .