Kierunkowskazy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kierunkowskazy
Witajcie!
Mam taki problem, że na mrozie nie chcą mi działać kierunki, tzn raz działają a raz nie - z przewagą na nie działanie. Jak włączam i wylączam alarm to mrugają zawsze, ale choinka już nie działa. Nie wiem co z tym zrobić a jest to trochę uciążliwe. Jak dojeżdzam do skrzyżowań to tylko ja wiem gdzie pojadę, inni mogą być zaskoczeni .
Mam taki problem, że na mrozie nie chcą mi działać kierunki, tzn raz działają a raz nie - z przewagą na nie działanie. Jak włączam i wylączam alarm to mrugają zawsze, ale choinka już nie działa. Nie wiem co z tym zrobić a jest to trochę uciążliwe. Jak dojeżdzam do skrzyżowań to tylko ja wiem gdzie pojadę, inni mogą być zaskoczeni .
Tomek
Re: Kierunkowskazy
tosla pisze:Witajcie!
mam czasami podobnie jak jest samochód namarźniety bierzesz wtedy manetke od kierunków delikatnie do siebie lub od siebie i zaczynaja dzialac ja tak mialem przez jakis czas przy skrecie w prawo ale juz wszystko wrocilo do normy
Gdy jesteś smutny to pomyśl że kiedyś byłeś najszybszym plemnikiem