Co to jest za element?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- paweł_ek
- Mały gagatek
Co to jest za element?
Witam!
Co to jest za element (umiejscowiony na podszybiu) widoczny na fotce?
Do jednego króćca tego elementu podpięty jest do niego wężyk od pompy podciśnienia, drugi króciec nie pamiętam gdzie był podpięty wężykiem.
Do czego jest ten cienki wężyk wchodzący razem z wężami od nagrzewnicy w ścianę grodziową?
Nie wiem czy to ma znaczenie ale silnik w moim mk3 to 1,9TDI AFN.
Za odpowiedzi bardzo dziękuję!
Co to jest za element (umiejscowiony na podszybiu) widoczny na fotce?
Do jednego króćca tego elementu podpięty jest do niego wężyk od pompy podciśnienia, drugi króciec nie pamiętam gdzie był podpięty wężykiem.
Do czego jest ten cienki wężyk wchodzący razem z wężami od nagrzewnicy w ścianę grodziową?
Nie wiem czy to ma znaczenie ale silnik w moim mk3 to 1,9TDI AFN.
Za odpowiedzi bardzo dziękuję!
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 20:34 przez paweł_ek, łącznie zmieniany 1 raz.
- paweł_ek
- Mały gagatek
tak, mam klimę. A jeśli możesz jaśniej troszkę? do obiegu zamkniętego czego?
Ale i tak plus dla Ciebie za pomoc
Ale i tak plus dla Ciebie za pomoc
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 21:31 przez paweł_ek, łącznie zmieniany 1 raz.
- paweł_ek
- Mały gagatek
kurcze, nigdy nie zwróciłem na to uwagigreg pisze:nie ma obiegu zamkniętego w golfie 3 bez klimy
w Astrze F nie miałem klimy a obieg zamknięty powietrza był nawet przy włączonym wentylatorze, dlatego myślałem że w Golfie też tak jest.
Ostatnio zmieniony pn lip 05, 2010 21:25 przez paweł_ek, łącznie zmieniany 1 raz.