Problem z centralnym zamkiem !!!!!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Poselcik
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Problem z centralnym zamkiem !!!!!!

Post autor: Poselcik » pt cze 25, 2010 21:10

Witam! jestem nowym nabywca golfa III mam problem z zamkiem centralnym. Dzieje sie tak centralny jest na wszystkie drzwi lewe prawe i klapa bagażnika i wlew paliwa ale nie o tym chcialem. dizeje sie tak ze nie otwiera sie zamek od strony kierowcy ( z kluczyka) od pasażera sie zamyka i otwiera i jest wszystko oki, mialem zepsuty zamek od kierowcy ale go naprawilem dzis i dzieje sie tak ze zamek zamyka drzwi ale nie otwiera wiec nie wiem co jest grane :grrr: zachowuje sie tak jak by nie mial sily podniesc zamka aha przez chwile otwieral mi zamek ale tylko od kierowcy ale po kilku razach zdechl i nie wiem co dalej prosil bym o pomoc

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pt cze 25, 2010 21:58

trochę dokładniej opisz bo ciężko rozumieć co nie działa, czy mechaniczne otwieranie i zamykanie kluczykiem, czy pomka się nie uruchamia kiedy kluczyk w drzwiach przekręcasz?

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Poselcik
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Poselcik » ndz cze 27, 2010 23:08

a wiec zalozony jest centralny na wszystko. i tylko jest otwierany z kluczyka a jak go kupilem to nie otwieral od strony kierowcy wogole bo byl problem z zamkiem. a problem to nie wiem czy dobrze pisze ale nie bylo zawleczki ktora trzyma ta lopatke co siedzi w centralnym sprezynka byla wszystko jest tylko nie bylo zawleczki zalozylem taka wlasnej roboty i zamek sie obracal przez chwile bylo wszystko w porzadku ale po 3, 4 razach przestal otwierac ale co dziwne zamyka bez problemu ale nie chce otwierac i nie wiem co jest. myslalem ze to cos z pompka ale jak otwieram od strony pasazera to wszystko jest oki i to mnie wlasnie zastanawia myslalem ze moze zle zmontowany zamek czy cos ale juz sam nie wiem. jak by ktos mial podopbny problem prosze o pomoc!!!!!

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”