Skrzynia biegów ciężko wchodzą biegi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grzybek31
- Mały gagatek
- Kontakt:
Skrzynia biegów ciężko wchodzą biegi
Witam mam problem wczoraj (mocno lało ulice zalane)ni z gruchy ni z piertruchy zaczęły ciężko wchodzić biegi sprzęgło mam wymienione bieże ok nie ślizga się biegi na postoju wchodzą super nie kleszczą nic. Problem jest gdy jadę 3 i 4 jest tak ze jak by weszły(1/2 pół weszło pół nie ) ale nie do końca i trzeba się na siłować żeby je dobić 2 jest ok największy problem jest z 3 i4 i czasem 5 macie może pomysł co to może być.?? jest to tdi 1z
-
- Ma gadane
witam cię przy skrzyni choć najlepiej to tu i tu bo powiedzenie jest takie że kto nie smaruje ten nie jedzie mój kumpel miał kiedyś takie coś białego w sprayu made in germany i psiknął mi na mechanizm zostawiło co prawda biały ślad ale biegi zaczęły mi chodzić cycuśgrzybek31 pisze:ale przy lewarku czy przy skrzyni
- miHoo79
- Ma gadane
- Kontakt:
To sie nazywa smar bialy pólstaly - polecam z WURTHametalizer78 pisze:witam cię przy skrzyni choć najlepiej to tu i tu bo powiedzenie jest takie że kto nie smaruje ten nie jedzie mój kumpel miał kiedyś takie coś białego w sprayu made in germany i psiknął mi na mechanizm zostawiło co prawda biały ślad ale biegi zaczęły mi chodzić cycuśgrzybek31 pisze:ale przy lewarku czy przy skrzyni